A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини Житомирщини

На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка

Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко на майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА розповів про підсумки виконаної роботи за тиждень.

14:34:39 20.11.2023

Громадськість долучається до робочої групи “Прозорість та підзвітність”

Під час робочої поїздки на північ області начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко підписав меморандум про співпрацю між Житомирською обласною військовою адміністрацією та громадською організацією “Поліський щит” – голова громадської організації Сергій Ткачук.

15:07:54 17.11.2023

Віталій Бунечко: Про відбудову інфраструктурних об’єктів на Житомирщині. ВІДЕО

В етері інформаційного міжрегіонального проєкту “Суспільне. Спротив” провели обговорення щодо поточних результатів ініційованої Президентом України програми відновлення, у рамках якого Житомирщина налагодила ефективну співпрацю з Республікою Естонія.

12:52:54 17.11.2023

#ПрозорістьТаПідзвітність: Людмила Димидюк провела перевірку ведення роботи по реконструкції приміщення початкової школи для учнів 1-4 класів

У рамках проєкту «Прозорість та Підзвітність» начальниця Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк  провела перевірку ведення роботи по реконструкції приміщення початкової школи для учнів 1-4 класів.

14:38:42 16.11.2023

Робоча Група "Прозорість та Підзвітність" при Житомирській Обласній військовій адміністрації запроваджує прийом повідомлень

Робоча Група "Прозорість та Підзвітність" при Житомирській Обласній військовій адміністрації запроваджує прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах військового стану. 

11:24:31 13.11.2023

У селі Кирдани відбудеться капітальний ремонт ліцею, що постраждав від військових дій. Зазначений навчальний заклад, що належить до Овруцької міської ради

У селі Кирдани відбудеться капітальний ремонт ліцею, що постраждав від військових дій. Зазначений навчальний заклад, що належить до Овруцької міської ради, зазнав ушкоджень через авіаудар у березні 2022 року. Вибух зруйнував вікна, двері та внутрішнє оздоблення.

11:20:25 13.11.2023

Віталій Бунечко: Продовжуємо посилювати контроль за належним використанням бюджетних коштів

30 жовтня начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко підписав меморандум про взаємодію та співпрацю між Житомирською обласною військовою адміністрацією та ТзОВ «YouControl».

14:53:01 03.11.2023

На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо реалізації проєкту “Центр безпеки громадян” у с. Велика Хайча

Під час брифінгу йшлося про джерела фінансування даного проєкту, концепцію капітального ремонту а також основні особливості даного проєкту.

10:32:27 03.11.2023

Члени робочої групи “Прозорість та Підзвітність” при Житомирській ОВА пройдуть навчання з експертами аналітичної онлайн-системи «YouControl»

Члени робочої групи “Прозорість та Підзвітність”, створеної при Житомирській військовій адміністрації, пройдуть  навчання у сфері аналітики, конкурентної розвідки та перевірки контрагентів у співпраці з експертами аналітичної онлайн-системи YouControl.

15:19:02 27.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь