A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини Житомирщини

На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність”

Під час брифінгу йшлося про аналіз 33 публічних закупівель з очікуваною вартістю понад 5 мільйонів гривень, які оголошувались суб’єктами господарювання в Житомирській області, в тому числі медичними закладами.

15:39:06 04.03.2024

#ПрозорістьТаПідзвітність: Робоча група Коростенської РВА провела аналіз закупівель на «ZAKUPIVLI.PRO»

Робочі групи «Прозорість та підзвітність» продовжують моніторинг системних видатків у розрізі територіальних громад Коростенського району, комунальних підприємств та установ, органів місцевого самоврядування, які зареєстровані на майданчику «ZAKUPIVLI.PRO».

10:29:50 29.02.2024

#ПрозорістьТаПідзвітність: Програма USAID АГРО надасть 5,6 млн грн на втілення проєкту із запобігання корупції в сфері земельних відносин

Прогрес у протидії корупції є ключовою умовою не тільки на шляху набуття Україною членства в ЄС і НАТО, а й критично важливим завданням під час воєнного стану. Щоб зменшити корупційні ризики у земельних відносинах та посилити захист прав землевласників та замлекористувачів, Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) надасть 5,6 млн грн фінансування на розробку та втілення проєкту із запобігання корупції  та рейдерству.

10:20:45 29.02.2024

#ПрозорістьТаПідзвітність: Держслужбовці та посадові особи долучилися до навчання із питань запобігання корупції

В Житомирському регіональному центрі підвищення кваліфікації 127 держслужбовців та 53 посадові особи місцевого самоврядування долучилися до навчання за загальною короткостроковою програмою «Запобігання корупції та забезпечення доброчесності в органах публічної влади».

12:29:36 23.02.2024

#ПрозорістьТаПідзвітність: Житомирську ОВА підключено до Єдиного порталу повідомлень викривачів

Житомирську обласну військову (державну) адміністрацію підключено до Єдиного порталу повідомлень викривачів. Цей крок є частиною стратегії боротьби з корупцією в Україні та впровадження політики прозорості і доброчесності в діяльності державних інституцій, передбаченої Законом України „Про запобігання корупції” та Державною антикорупційною програмою на 2023-2025 роки.

12:06:27 20.02.2024

Підсумки тижня: нове реабілітаційне відділення, «Прозорість та підзвітність», «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», Асоціація об’єднаних територіальних громад, FPV-дрони

На майданчику офіційного медіацентру ОВА начальник Житомирської облвійськадміністрації Віталій Бунечко традиційно підбив підсумки роботи за тиждень.

12:04:13 20.02.2024

#ПрозорістьТаПідзвітність: Держаудитслужба розпочала 23 моніторингові процедури завершених публічних закупівель

Робоча група «Прозорість та підзвітність» Житомирської обласної військової адміністрації на черговому засіданні опрацювала оголошені закупівлі, по яким Державна аудиторська служба України проводить моніторинг публічних закупівель.

12:52:52 15.02.2024

#ПрозорістьТаПідзвітність: Робоча група провела аналіз 21-ої публічної закупівлі суб’єктами господарювання

Робочою групою «Прозорість та підзвітність», утвореною при Житомирській обласній військовій адміністрації, на черговому засіданні розглянуті публічні закупівлі, вартістю більше 5 млн грн, оголошені замовниками у Житомирській області.

10:07:26 13.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь