A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини Житомирщини

На майданчику офіційного медіацентру ОВА відбувся брифінг щодо закупівельних робіт по об’єктах, фінансування яких передбачено за кошти державного бюджету

Під час брифінгу йшлося про тендерні процедури в рамках державних закупівель, які були розглянуті у межах діяльності робочої групи «Прозорість та підзвітність».

14:14:19 31.01.2024

Робоча група «Прозорість та підзвітність» розглянула оголошені органами Державної аудиторської служби України моніторинги публічних закупівель

На черговому засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» були розглянуті оголошені органами Державної аудиторської служби України моніторинги публічних закупівель.

09:49:02 30.01.2024

Відбулося перше засідання робочої групи "Прозорість та підзвітність" при Коростенській РВА

26 січня відбулося перше засідання робочої групи "Прозорість та підзвітність" при Коростенській РВА за участі представників прокуратури, СБУ, керівників структурних підрозділів адміністрації та головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції апарату адміністрації.

09:47:35 30.01.2024

#ПрозорістьТаПідзвітність: На засіданні робочої групи «Прозорість та підзвітність» було проаналізовано 45 публічних закупівель

26 січня, відбулося засідання робочої групи в оновленому складі. На якому було проаналізовано публічні закупівлі, оголошені у січні поточного року відповідно до нових затверджених річних планів закупівель.

09:45:47 30.01.2024

#плічопліч: Віталій Бунечко приєднався до тренування спортивної команди Студеницького ліцею Глибочицької сільської ради

Начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко приєднався до тренування спортивної команди Студеницького ліцею Глибочицької сільської ради. Разом з юними спортсменами він поринув у спортивну атмосферу гри у баскетбол.

16:19:09 29.01.2024

Управління соціальної політики Коростенської районної військової адміністрації оголошує конкурс дитячих малюнків «Ментальне здоров’я – очима підлітків»

Мета конкурсу – привернути увагу підлітків на важливість ментального здоров’я. Повноцінно радіти життю, керувати емоціями.

10:53:30 24.01.2024

#плічопліч. Віталій Бунечко підбив проміжні підсумки спортивних змагань шкільних ліг «Пліч-о-пліч. Разом переможемо»

Начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко підбив проміжні підсумки спортивних змагань шкільних ліг «Пліч-о-пліч. Разом переможемо» на Житомирщині.

08:54:00 23.01.2024

При Коростенській районній військовій адміністрації створена робоча група «Прозорість та підзвітність»

8 січня 2024 року начальник Коростенської районної військової адміністрації  Олег РЯБОЙ підписав розпорядження про утворення робочої групи «Прозорість та підзвітність» .

08:56:14 17.01.2024

Віталій Бунечко провів розширену нараду за участю начальників РВА та структурних підрозділів ОВА

Сьогодні, 12 січня, під головуванням начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка відбулася розширена нарада щодо підсумків роботи за 2023 рік та визначення пріоритетів на поточний рік.

15:25:04 16.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь