A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»: прості та посильні дії, що здатні розв’язати проблему домашнього насильства

Підтримувати одне одного та пліч-о-пліч протистояти насильству, не сподіватись на випадковість, збільшити обізнаність і розуміння про форми насильства у суспільстві, привернути увагу до проблем подолання насильства, сприяти створенню суспільного простору, вільного від насильства – такі задачі ставить перед собою Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства», що проводиться щороку в період з 25 листопада до 10 грудня.

16:45 27.11.2023

Відбулось пленарне засідання

Сьогодні, 23 листопада 2023 року, під головуванням Чоповицького селищного голови  Михайла Філоненка відбулось пленарне засідання 32  позачергової сесії Чоповицької селищної ради восьмого скликання.

15:49 23.11.2023

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Сьогодні, 21 листопада відзначається День Гідності і Свободи, який цьогоріч проходить під гаслом: " Заряджені Гідністю і жагою Свободи". Гідність і свобода, воля і незалежність — це цінності,які визначали фундамент української нації та крізь століття вели покоління наших предків до мети: соборної незалежної держави. Це цінності, що плекали мрію, будували шлях до її втілення й тепер дають силу та мужність захищати рідну землю від ворога.

09:17 22.11.2023

Житомирська обласна краєзнавча премія імені Миколи Костриці

До уваги установ, спілок, навчальних закладів, громадських організацій! Управління культури та туризму Житомирської обласної військової адміністрації оголошує конкурс на здобуття Житомирської обласної краєзнавчої премії імені Миколи Костриці (далі – премія).

10:40 13.11.2023

ПОДЯКА Чоповицькій громаді з Херсонщини

Дар’ївська  територіальна громада – одна із тих громад Херсонщини, що постраждали від  обстрілів, підтоплення та окупації військами рф. Після деокупації  розпочалася відбудова і поступове повернення до життя на прифронтовій території.

13:10 03.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь