Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Родина для кожної дитини:розвиток сімейного патронату

Родина для кожної дитини:розвиток сімейного патронату

26 червня 2024 року у Чоповицькій громаді відбулася зустріч із координаторкою проєкту «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату» Наталією Пилипчук, координаторкою проєктів БО «Благодійний фонд «Зростай в родині» Тетяна Криворучко та кейс-менеджером Іриною Дроздовою.

21:37 26.06.2024

МКІП спільно з телерадіокомпанією ICTV розробили 18 матеріалів в межах інформаційної кампанії для звільнених та прифронтових міст

МКІП спільно з телерадіокомпанією ICTV розробили 18 матеріалів в межах інформаційної кампанії для звільнених та прифронтових міст

«Міжнародна комерційна телерадіокомпанія» (ICTV) є учасником проєкту «Мости солідарності та відновлення: комунікаційна кампанія для звільнених та прифронтових міст», що фінансується Міністерством закордонних справ, у справах Співдружності та розвитку Великої Британії.

11:40 14.06.2024

«Єдине вікно» у ЦНАП

«Єдине вікно» у ЦНАП

Держава Україна  відповідально ставиться  до забезпечення соціального захисту  тих, хто відстояв і відстоює її незалежність і територіальну цілісність.  Ветеранська політика  спрямована на  впровадження проєктів, що дають можливість швидко  отримати  адміністративні послуги на місцях.

15:53 07.06.2024

Підтримуємо ЗСУ та наближаємо нашу ПЕРЕМОГУ!

Підтримуємо ЗСУ та наближаємо нашу ПЕРЕМОГУ!

Третій рік іде російсько-українська війна.  Вже третій рік хоробрі серця – воїни Світла  б’ються за рідну землю, за Україну. Вже третій рік тримається фронт, бо є тил, який підтримує Збройні Сили України.

10:17 06.06.2024

Заплакало небо. Громада прощалась з Героєм…

Заплакало небо. Громада прощалась з Героєм…

5 червня 2024 року Чоповицька територіальна громада прощалася  з Трухановичем Денисом Володимировичем. Сотні  людей  зійшлися на центральній  вулиці села Головки, щоб віддати  шану і провести в останній земний путь  солдата – механіка-водія розвідувального відділення  розвідувального  взводу  розвідувальної роти військової частини А-----.

22:37 05.06.2024

Останній дзвоник

Останній дзвоник

31 травня в усіх закладах загальної середньої освіти Чоповицької територіальної громади пролунав  останній дзвоник для 585 здобувачів освіти.

12:22 31.05.2024

Допомога в Донецьку область

Допомога в Донецьку область

На виконання рішення ради оборони Житомирської області від 23.05.2024 року " Про забезпечення надання металевих шипів типу "їжак"для проведення оборонних заходів у Донецькій області. Тому, використавши кошти в сумі 20 030 грн., які зібрані з одноденного заробітку працівників селищної ради, закуплено матеріали для виготовлення "їжаків" та доставлено вже готові вироби в обласний центр.

09:30 31.05.2024

СВЯТО ОБДАРОВАНОСТІ

СВЯТО ОБДАРОВАНОСТІ

29 травня, у дружному колі інтелектуальної еліти, відбулося нагородження кращих учнів закладів освіти, які гідно представили Чоповицьку територіальну громаду на обласному етапі олімпіад та конкурсів, захисті науково-дослідницьких робіт МАН України та інших інтелектуальних, творчих  конкурсів і змагань. Це подія, що знаменує кінець навчального року та підбиття підсумків плідної праці школярів.

16:26 29.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь