A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ

Сьогодні, у День пам'яті Героїв Крут — українських студентів, які ціною власного життя зупинили більшовицький наступ на Київ у 1918 році, ми вшановуємо тих,хто віддав своє життя за незалежність і свободу нашої країни.

15:33 31.01.2024

Благодійний фонд “Сталеві”

Благодійний фонд “Сталеві” радий поділитись чудовою новиною, про співпрацю з АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ»! Цей відомий європейський банк має бездоганну репутацію та є чудовим прикладом соціально-відповідального бізнесу, що уважно слідкує за роботою благодійників та долучається до добрих справ задля наближення нашої перемоги.

08:46 30.01.2024

Cтоячи на колінах, вшановували загиблого захисника

Хмарилось небо, плакали люди, схиливши голови,стоячи на колінах,вшановували загиблого захисника, жителя Чопович, Валерія ШОБОТЕНКА, який вірний військовій присязі, мужньо стояв до кінця, захищаючи Україну.

08:45 29.01.2024

ТЕПЛІ ВЕЧОРИ

Цього разу на "Теплих вечорах" у бібліотеці учасники "золотого віку" переглядали документальний фільм "День пам'яті жертв Голокосту" та згадували ті буремні часи масового знищення євреїв і незліченної кількості представників інших національностей.

08:25 27.01.2024

Засідання виконавчого комітету Чоповицької селищної ради

Перше у 2024 році засідання виконавчого комітету Чоповицької селищної ради відбулося 26 січня. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Героя-земляка Шоботенка Валерія та усіх загиблих у цій кривавій війні.

15:54 26.01.2024

Гірка і трагічна звістка про загибель захисника знову прийшла в Чоповицьку громаду.

24 січня 2024 року під час виконання бойового завдання, вірний військовій присязі, поблизу населеного пункту Новомихайлівка Донецької області загинув від поранення,несумісного з життям, сержант, інспектор прикордонної служби 2-ої категорії, кулеметник, житель селища Чоповичі ШОБОТЕНКО Валерій Анатолійович (16.07.1979 р.н.).

12:01 25.01.2024

НАША ЄДНІСТЬ — НАША ЗБРОЯ

Вже втретє у Чоповицькій громаді пройшов традиційний "Ланцюг єднання" між усіма старостинськими округами. І навіть повітряна тривога не завадила сьогодні розтягнути довжелезний прапор України, хоч і в укритті.

10:43 23.01.2024

Навіки повернувся до рідного села

Навіки повернувся до рідного села Писарівка,туди, де чекала мати,брат з сестрою, дружина з донькою, туди, де знайома кожна стежина і кожна людина... Тепер Герой Валерій БАРСУЧЕНКО назавжди залишиться на рідній землі.

16:51 21.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь