A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Перші земельні торги

Перші земельні торги

     22 січня 2020 року в Чоповицькій селищній раді відбулися  перші земельні торги з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення комунальної  власності.  Виконавець торгів – Приватна фірма «ЮрЕкс». Юридична консультація та майнова експертиза». На земельний аукціон було  виставлено  4 лота: земельні ділянки площею 32,3579 га,  5,9824 га,  5,2га, 2,8 га. Строк користування  земельною ділянкою – 7 років. На участь в земельних торгах зареєструвалося 5 учасників. Стартова ціна лота  становила  12% від нормативної  грошової оцінки  земельної ділянки.   У ході аукціону ціна продажу лота виросла у 2,4 рази, на деякі лоти -  у 5,8 рази.

14:37 23.01.2020

Велична і свята, моя ти Україно

Велична і свята, моя ти Україно

       22 січня 2020 року Чоповицька селищна об’єднана територіальна громада  разом з усією країною  відзначала День соборності України. Саме 22 січня 101 рік тому  проголошено Акт злуки  Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Об’єдналися дві республіки, щоб  утворилася   єдина (соборна) українська держава.  Для боротьби  за свої національні інтереси  Україні вкрай  важливими  були територіальна єдність і цілісність. Ось чому  в нашій історії  це одна  з найбільш знакових подій, яка для сучасників є великим уроком.

16:49 22.01.2020

Нове авто для Чоповицьких медиків

Нове авто для Чоповицьких медиків

   Державне регулювання розвитку охорони здоров’я у сільській місцевості передбачає  забезпечення гарантій рівного доступу  громадян до якісного та ефективного медичного обслуговування.

17:13 15.01.2020

Подяка  від Малинської  райдержадміністрації

Подяка від Малинської райдержадміністрації

    До Чоповицької селищної ради  у п’ятницю 6 грудня завітав  перший заступник голови Малинської районної державної адміністрації Олексій Кучинський. Посадовець привітав  колектив  селищної ради з професійним святом – Днем місцевого самоврядування та вручив Подяку  Малинської райдержадміністрації.

15:09 06.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь