Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗУСТРІЧ  З  АГРАРІЯМИ

ЗУСТРІЧ З АГРАРІЯМИ

У п’ятницю 8.07.2022 Чоповицький селищний голова Михайло Філоненко провів  робочу зустріч з аграріями, що провадять свою господарську діяльність на території громади. На зустрічі були присутні представники ТОВ «АГРОСТЕМ», ТОВ «АГРОХОЛДИНГ МС», ТОВ «ФЕРОМ БАРВІНИ»,  ФГ «СЛАВА  ПОЛІССЯ», ТОВ «МІЖНАРОДНИЙ ЦЕНТР «СТОЛІТТЯ», ПСП «ЙОСИПІВСЬКЕ», ТОВ «ПЕГАС-АГРО», ТОВ «ГРАНУМ ПЛЮС», П(ПО)СП «Скуратівське».

15:26 08.07.2022

Начальник Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк розпочав свій робочий день із зустрічі з військовими батальона територіальної оборони Коростенського району

Начальник Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк розпочав свій робочий день із зустрічі з військовими батальона територіальної оборони Коростенського району

В ході зустрічі військових та керівника військової адміністрації було окреслено ряд задач та завдань, які сьогодні виконуються по захисту Коростенського району, а також визначено основні потреби у забезпечені військовослужбовців необхідним для несення служби.

11:36 08.07.2022

Благодійна допомога  Чоповицькій медицині

Благодійна допомога Чоповицькій медицині

      Вдруге у Чоповицьку територіальну громаду завітали представники Благодійної організації «Благодійний фонд Милосердя та Здоров’я» (м.Київ, директор -  Олександр Яцина).

16:19 04.07.2022

Благодійна допомога

Благодійна допомога

     Сьогодні до Чоповицької громади завітали волонтери Благодійного фонду «Карітас-Житомир». Благодійний фонд надав гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб, багатодітних сімей, опікунських сімей, осіб з інвалідністю та людей похилого віку, які перебувають на обслуговуванні в Комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Чоповицької селищної ради. Усього було видано вісімсот наборів харчування довготривалого зберігання.

16:06 01.07.2022

Відбулася  чергова 19 сесія   Чоповицької селищної ради восьмого скликання

Відбулася чергова 19 сесія Чоповицької селищної ради восьмого скликання

  22 червня 2022 року в залі засідань Чоповицької селищної ради відбулася  чергова 19 сесія   Чоповицької селищної ради восьмого скликання під головуванням Чоповицького селищного голови Михайла ФІЛОНЕНКА.

11:43 23.06.2022

Перейменування вулиць триває

Перейменування вулиць триває

         На засіданні топонімічної комісії селищної ради, яке відбулося 22 червня 2022 р., розглянуто питання про перейменування  ряду  вулиць  населених пунктів Чоповицької територіальної громади, які підпадають під дію закону України про декомунізацію або назва яких пов’язана з діячами російської науки, культури. Старости  старостинських округів громади  та депутати селищної ради провели вивчення думки  мешканців  цих вулиць  та надали топонімічній комісії пропозиції. 

16:56 22.06.2022

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

     У середу 22 червня 2022 року відбулося  засідання виконавчого комітету  Чоповицької селищної ради з порядком денним:

16:48 22.06.2022

Держпраці розширює пілотний проєкт: тепер консультаційний супровід можуть отримати усі роботодавці

Держпраці розширює пілотний проєкт: тепер консультаційний супровід можуть отримати усі роботодавці

З початку бойових дій на території України Держпраці докорінно змінила підходи до реалізації своїх повноважень. Головним вектором діяльності визначено консультування та надання допомоги в організації процесу виробництва з метою збереження та зміцнення економіки України.

09:55 02.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь