A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Пленарне засідання 20 сесії 8 скликання

Пленарне засідання 20 сесії 8 скликання

15 серпня 2022 року   під головуванням Чоповицького селищного голови Михайла ФІЛОНЕНКА відбулося пленарне засідання 20 сесії 8 скликання. На засідання зареєструвалися 14 депутатів із 22 обраних.

17:27 15.08.2022

ДОЛОНЬКИ НАДІЇ

ДОЛОНЬКИ НАДІЇ

Чоповицька селищна рада налагодила  співпрацю з Благодійним  фондом «Долоньки Надії», який займається реалізацією благодійних проєктів на всій території України. Метою діяльності фонду є допомога незахищеним верствам населення повноцінно жити в соціумі та реалізовувати свій потенціал.

12:40 15.08.2022

НАРАДА ОСВІТЯН

НАРАДА ОСВІТЯН

10 серпня 2022 року Чоповицький селищний голова Михайло Філоненко і начальник відділу освіти, культури  та спорту виконавчого комітету селищної ради Наталія Філоненко провели нараду з керівниками закладів освіти  територіальної громади. На заході обговорювалося широке коло питань, зокрема: підготовка закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону в умовах воєнного стану, облаштування укриттів, матеріально-технічне забезпечення закладів,організація харчування у школах, здійснення підвозу учнів, вихованців та педагогічних працівників до місця навчання і додому, створення безпечного освітнього середовища та інше.

11:01 11.08.2022

Профілактичний рейд!

Профілактичний рейд!

      Сьогодні 04.08.2022 начальником Служби у справах дітей виконавчого комітету Чоповицької селищної ради Катериною Філоненко  спільно з інспектором СЮП КРУП капітаном поліції Ольгою Савчук та старостою Барвінківського старостинського округу Марією Ширченко проведено профілактичний рейд. Метою заходу є перевірка родин, які перебувають у складних життєвих обставинах, та моніторинг потреб дітей, влаштованих на цілодобове перебування до закладів інституційного догляду та виховання дітей,  які у зв’язку з воєнним станом в Україні були повернуті в сім?ю на виховання.

16:58 04.08.2022

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

     У Чоповицькій громаді відбулося урочисте відзначення Дня Української Державності,який тепер щороку відзначатимуть згідно Указу Президента України √423 від 24 серпня 2021 року.

20:09 28.07.2022

ЗАСІДАННЯ      ВИКОНАВЧОГО     КОМІТЕТУ

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

     28 липня 2022 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Чоповицької селищної ради.  Засідання розпочалося з представлення нового члена виконавчого комітету Сафранчука Василя Васильовича, майстра  відділу виробництва ТОВ «ФНК «ЕЛЬФА», який був включений до персонального складу  рішенням 19 сесії Чоповицької селищної ради восьмого скликання  від 22 червня 2022 р. № 390. На засіданні розглянуті такі питання:

19:59 28.07.2022

Юні патріоти

Юні патріоти

     На особистий прийом громадян до Чоповицького селищного голови завітали юні чопівці з дуже серйозною справою. Негода Василь, Шульга Ярослав, Яздаускіс Максим зібрали близько 600 гривень і попросили допомогти перерахувати їх на потреби ЗСУ, а саме: у військову частину, де служить земляк Віталій Кириченко,для придбання автомобіля. Михайло Філоненко уважно вислухав дітей та пообіцяв вирішити їхнє прохання. Вдячні хлопці запросили селищного голову на свої " позиції", де вони чергували і збирали кошти. Тут все по-справжньому. Один стоїть на позиції розвідника і повідомляє про автомобіль,що наближається, другий — спиняє авто і каже про причину зупинки, а третій — збирає гроші.

17:50 26.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь