Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Чоповицька селищна рада інформує про проведення «04» квітня 2023 року 0 10:00 год. у приміщенні селищної ради (вул. Вайсера, 1А) громадських слухань

Дата: 03.03.2023 15:38
Кількість переглядів: 116

Чоповицька селищна рада інформує про проведення

«04» квітня 2023 року 0 10:00 год. у приміщенні селищної ради

(вул. Вайсера, 1А) громадських слухань.

Тема – обговорення детального плану території земельної ділянки площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд розташованої в с. Загребля Житомирської області.

Детальний план території розроблений  ФОП А.Г.Кисельов., замовником, відповідно до ст.10 ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності», є Чоповицька селищна рада.

Строк подання письмових пропозицій та зауважень до детального плану від фізичних та юридичних осіб, їх обєднань – з 03  березня  2023 року до 03 квітня  2023 року. Пропозиції приймаються за адресою: вул. Вайсера, 1 А  тел. для довідок (04133)7-31-31.

Пропозиції, що надаються, повинні містити обґрунтування вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. 

У громадських слуханнях можуть взяти участь повнолітні громадяни, суб’єкти господарювання (юридичні особи та фізичні особи - підприємці), представники їх об’єднань, наукових закладів, громадських організацій, місцевого органу самоврядування, а також консультативно-дорадчих органів, створених при органах державної влади і місцевого самоврядування, які представляють інтереси громадян і суб’єктів господарювання.

Додатки: текстова частина, графічна частина.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь