A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Є проблема – будемо вирішувати

       До Чоповицької  селищної ради  звернулися  мешканці села Липляни з проблемою, що в криницях  немає  води. «Це вже  років три  влітку в криницях  зникає вода. Малосніжні зими, посушливі літа. Де ж тій воді взятися?  Ще собі напитися вода є, а от чим худобу напоїти?» - бідкалася   жіночка. 

11:05 28.09.2020

ПОСИЛЕННЯ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ

     Відповідно до засідань Житомирської обласної та Малинської районної  комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 19 червня 2020 року відбулося засідання Чоповицької селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де було прийнято рішення:

17:05 19.06.2020

За досвідом – до Баранівської міської ОТГ

     Чоповицька селищна рада   постійно працює над  розширенням надання якісних  послуг населенню.  Нещодавно  делегація  селищної ради  на чолі з селищним головою Михайлом Філоненком побувала у  Баранівській  міській  об’єднаній територіальній громаді.  Баранівский міський голова   Анатолій Душко презентував  Баранівську міську ОТГ, ділився секретами  успіху громади щодо  участі  у  міжнародних проектах  і залученні коштів  для розбудови  інфраструктурних об’єктів. У ході  робочої зустрічі  обговорювалися питання організації  роботи  з благоустрою, вивезення ТПВ та впровадження енергоменеджменту. Багато  уваги  було приділено  роботі  відділу  благоустрою та ЖКГ, його структурі, видам послуг, що надаються  населенню. Також колеги  розповіли про роботу з  громадянами  по заключенню  договорів  з  вивезення  твердих  побутових відходів.

16:50 09.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь