A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Безбар'єрність

#Безбарєрність: Віктор Градівський долучився до обласного дитячого фестивалю “Райдуга”

Днями у смт. Іршанськ відбувся обласний дитячий фестиваль “Райдуга”. Цей благодійний мистецький захід, організований на базі Палацу культури та спорту філії “ІГЗК” АТ “ОГХК” у співпраці з Громадською організацією “Іршанський актив” за підтримки органів місцевої влади й Департаменту соціального захисту населення Житомирської ОВА, має довгу історію. Від 2003 року кожної осені він збирає дітей і молодь з інвалідністю з різних регіонів країни.

08:56:04 24.10.2023

#Безбарєрність: Шість лікарень Житомирщини надають безоплатну стаціонарну реабілітаційну допомогу

Наразі у Житомирській області військові та цивільні зможуть безоплатно пройти реабілітацію в стаціонарі у 6 кластерних та надкластерних лікарнях із 11. До кінця 2023 року, на виконання доручення міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка, така допомога стане доступною й у решті лікарень відповідного рівня області.

16:34:08 16.10.2023

Віктор Градівський долучився до зустрічі щодо визначення плану заходів на 2023-2024 роки з реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні

07 вересня за участю Радника – уповноваженого Президента України з питань безбар’єрності Тетяни Ломакіної відбулася зустріч щодо визначення плану заходів на 2023-2024 роки з реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2023 року № 372-р.

13:01:21 08.09.2023

#безбар’єрність: До уваги громадськості! Триває навчання щодо підвищення знань, як діяти в надзвичайних ситуаціях людям з інвалідністю

     Як повідомляє представниця Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Житомирській ОВА Неля Ковалюк, офіс Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю спільно із Державною Службою України з надзвичайних ситуацій запрошують організації громадянського суспільства, центри комплексної реабілітації осіб з інвалідністю, зацікавлених осіб, до підвищення знань, як діяти в надзвичайних ситуаціях людям з інвалідністю, що мають проблеми із слухом, зором, ОРА, ментальними захворюваннями та іншими обмеженнями в здоров’ї, які вимагають особливих дій в ситуаціях ризику.

09:49:49 24.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь