Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Про важливість забезпечення належного стану приміщень об’єктів роздрібної торгівлі

Дата: 19.09.2024 12:50
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

До Держпродспоживслужби періодично надходять звернення стосовно незадовільного стану зберігання і реалізації харчової продукції в закладах торгівлі, тому нагадуємо, що Правилами роздрібної торгівлі продовольчими товарами визначено:

 Суб’єкт господарської діяльності зобов’язаний забезпечити стан торговельних приміщень для роздрібного продажу продовольчих товарів відповідно до вимог санітарно-гігієнічних, технологічних, протипожежних норм і правил щодо приймання, зберігання та реалізації харчових продуктів і продовольчої сировини, належного зберігання матеріальних цінностей, створення умов для використання реєстраторів розрахункових операцій.

 Торговельно-технологічне обладнання, що використовується під час роздрібного продажу продовольчих товарів, повинно забезпечувати збереження їх якості й товарного вигляду протягом усього терміну їх реалізації. Забороняється приймати, зберігати та продавати продовольчі товари, що швидко псуються, без використання холодильного обладнання.

Наголошуємо суб’єктам господарювання про важливість дотримання Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів тваринного походження – http://surl.li/gtycrb.

 Шановні споживачі! Якщо ви помітили грубе порушення санітарних умов або умов зберігання в торговельному залі закладу торгівля харчових продуктів – закликаємо утриматись від покупок.

 Для здійснення позапланового заходу державного нагляду (контролю) – звертайтесь до територіального органу Держпродспоживслужби у вашому регіоні.

До Держпродспоживслужби періодично надходять звернення стосовно незадовільного стану зберігання і реалізації харчової продукції в закладах торгівлі, тому нагадуємо, що Правилами роздрібної торгівлі продовольчими товарами визначено:

 Суб’єкт господарської діяльності зобов’язаний забезпечити стан торговельних приміщень для роздрібного продажу продовольчих товарів відповідно до вимог санітарно-гігієнічних, технологічних, протипожежних норм і правил щодо приймання, зберігання та реалізації харчових продуктів і продовольчої сировини, належного зберігання матеріальних цінностей, створення умов для використання реєстраторів розрахункових операцій.

 Торговельно-технологічне обладнання, що використовується під час роздрібного продажу продовольчих товарів, повинно забезпечувати збереження їх якості й товарного вигляду протягом усього терміну їх реалізації. Забороняється приймати, зберігати та продавати продовольчі товари, що швидко псуються, без використання холодильного обладнання.

Наголошуємо суб’єктам господарювання про важливість дотримання Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів тваринного походження – http://surl.li/gtycrb.

 Шановні споживачі! Якщо ви помітили грубе порушення санітарних умов або умов зберігання в торговельному залі закладу торгівля харчових продуктів – закликаємо утриматись від покупок.

 Для здійснення позапланового заходу державного нагляду (контролю) – звертайтесь до територіального органу Держпродспоживслужби у вашому регіоні.

До Держпродспоживслужби періодично надходять звернення стосовно незадовільного стану зберігання і реалізації харчової продукції в закладах торгівлі, тому нагадуємо, що Правилами роздрібної торгівлі продовольчими товарами визначено:

 Суб’єкт господарської діяльності зобов’язаний забезпечити стан торговельних приміщень для роздрібного продажу продовольчих товарів відповідно до вимог санітарно-гігієнічних, технологічних, протипожежних норм і правил щодо приймання, зберігання та реалізації харчових продуктів і продовольчої сировини, належного зберігання матеріальних цінностей, створення умов для використання реєстраторів розрахункових операцій.

 Торговельно-технологічне обладнання, що використовується під час роздрібного продажу продовольчих товарів, повинно забезпечувати збереження їх якості й товарного вигляду протягом усього терміну їх реалізації. Забороняється приймати, зберігати та продавати продовольчі товари, що швидко псуються, без використання холодильного обладнання.

Наголошуємо суб’єктам господарювання про важливість дотримання Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів тваринного походження – http://surl.li/gtycrb.

 Шановні споживачі! Якщо ви помітили грубе порушення санітарних умов або умов зберігання в торговельній залі закладу торгівля харчових продуктів – закликаємо утриматись від покупок.

 Для здійснення позапланового заходу державного нагляду (контролю) – звертайтесь до територіального органу Держпродспоживслужби у вашому регіоні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь