A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Позачергове засідання виконавчого комітету Чоповицької селищної ради

Дата: 03.04.2024 16:18
Кількість переглядів: 65

02 квітня 2024 року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Чоповицької селищної ради, на якому розглядалося одне питання «Про створення тимчасової експозиції пам’яті та затвердження Положення про неї», інформувала Чісліна Наталія - начальник  відділу культури, туризму, молоді та спорту виконавчого       комітету селищної ради.  У роботі  виконавчого комітету  взяли участь представники депутатського корпусу  Чоповицької селищної ради восьмого скликання (голови постійних комісій). У ході розгляду питання обговорювалися місцезнаходження тимчасової експозиції пам’яті та Положення про неї.  Питання вшанування  пам’яті воїнів – земляків, які віддали своє  життя за  свободу і незалежність  України, дуже чутливе, а тому і викликало  жваве обговорення.

         За результатами розгляду питання, на підставі  протоколу засідання  робочої групи Чоповицької селищної ради та членів  сімей загиблих героїв від 15 березня 2024 р. № 01,  прийнято рішення виконавчого комітету Чоповицької селищної ради від 02.04.2024 № 28 «Про створення тимчасової  експозиції пам’яті та затвердження  Положення про неї».

         Відповідно до частини одинадцятої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  рішення оприлюднюються на офіційному веб-сайті Чоповицької селищної ради у рубриці «Виконавчий комітет. Рішення виконавчого комітету».


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь