A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Відбулося перше засідання робочої групи "Прозорість та підзвітність" при Коростенській РВА

Дата: 30.01.2024 09:47
Кількість переглядів: 39

26 січня відбулося перше засідання робочої групи "Прозорість та підзвітність" при Коростенській РВА за участі представників прокуратури, СБУ, керівників структурних підрозділів адміністрації та головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції апарату адміністрації.

Фото без опису

Під час моніторингу публічних закупівель на ZAKUPIVLI.PRO за період з 03.01.2024 р. по 23.01.2024 р. виявлено, що більшість закупівель спрямовані на поліпшення стану критично важливої інфраструктури. Також, ці закупівлі спрямовані на задоволення потреб Збройних Сил України, територіальної оборони, інших військових формувань, внутрішньо-переміщених осіб та забезпечення функціонування комунальних підприємств.

Робочою групою прийнято рішення надіслати запит до органів місцевого самоврядування Коростенського району із проханням подати копії річних планів закупівель, з урахуванням закупівель комунальних підприємств, які перебувають під їх управлінням. Також, у випадку внесення змін до річних планів закупівель, органи самоврядування мають повідомити робочу групу "Прозорість і підзвітність" при Коростенській РВА у визначений термін.

 Основна мета роботи групи "Прозорість та підзвітність" - запобігти проведенню тендерів, нагальна необхідність яких є неочевидною. 

Головне завдання -  спрямовувати кошти на підтримку Збройних сил України, захист критичної інфраструктури, підтримку військовослужбовців, ветеранів і членів їх родин, внутрішньо-переміщених осіб та інших вразливих верств населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь