A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

“Жіноча єдність – сила для Перемоги!”: Проєкт Підтримки жінок ветеранів та ВПО в Житомирі

Дата: 22.12.2023 11:39
Кількість переглядів: 71

19 та 20 грудня в Житомирі відбулася подія, яка уособлює силу жіночої підтримки та єдності. За ініціативи громадської діячки, голови ГО “Мир на долоні”, а також радниці начальника Житомирської ОВА з гуманітарних питань і ментального здоров’я Ірини Гладкої, було розпочато реалізацію проєкту “Жіноча єдність – сила для Перемоги!”. Який побудований на принципі “Рівна – рівній”, покликаний надати підтримку жінкам ветеранів та внутрішньо переміщеним особам (ВПО).

Фото без опису

Протягом двох днів організація “Мир на долоні” створила платформу для зустрічей, де жінки могли вільно обговорювати питання, пов’язані з ментальним здоров’ям, ділитися власними досвідами й надавати одна одній необхідну підтримку. У дружній атмосфері, за чашечкою кави, учасниці мали змогу відчути спільноту та взаєморозуміння.

Психологиня Світлана Мудрук надала поради учасницям зустрічі про корисні методики самозаспокоєння і способи підтримки своїх рідних, зокрема у контексті роботи з членами сімей військовослужбовців. Окрім розмов про ветеранські об’єднання, кожна учасниця отримала індивідуальне послання від свого “ангела”, що додало особливої атмосфери заходу.

Завершенням зустрічі став смачний кейтеринг від кафе “Лампочка”, що стало вже традиційним гостинним жестом.

Довідково. Захід реалізовується Громадською організація “МИР на долоні” завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни» Коаліція Житомирщина 1325, який виконується Українським Жіночим Фондом / Ukrainian Women’s Fund у партнерстві з Ла Страда-Україна/La Strada-UkraineАсоціацією жінок-юристок України “ЮрФем”, Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром “Жіночі перспективи” за сприяння Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядова уповноважена з ґендерної політики Катерина Левченко.

 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь