A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

#Безбарєрність: Віктор Градівський з робочим візитом відвідав Любарський психоневрологічний інтернат

Дата: 04.12.2023 11:58
Кількість переглядів: 126

01 грудня за дорученням начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський разом із директоркою Департаменту соціального захисту населення Житомирської ОВА Оленою Грищук відвідали Любарський психоневрологічний інтернат.

Фото без опису

У ході робочої зустрічі оглянули КУ “Любарський психоневрологічний інтернат” Житомирської обласної ради у селі Коростки та відзначили значущість й необхідність роботи, яку виконують працівники інтернату.

 

«Кожна людина, незалежно від своїх особливостей, має право на повагу, гідність та рівні можливості. Сьогоднішній день – це виклик для нас усіх переосмислити наші погляди на інвалідність й прагнути створити суспільство, в якому кожна людина відчуває себе важливою. Ми повинні розуміти, що інвалідність – це не вада, а відмінність, яка може призвести до нових і унікальних можливостей. Тому маємо забезпечити доступність життєвого середовища, освіти, праці та культурних послуг для всіх, незалежно від фізичних чи розумових можливостей», – наголосив Віктор Градіський.

 

Любарський психоневрологічний інтернат призначений для постійного проживання осіб з інвалідністю, у тому числі з психоневрологічними захворюваннями, які потребують стороннього догляду, побутового та медичного обслуговування, соціальних послуг і комплексу реабілітаційних заходів. Заклад розрахований на 155 місць, і на сьогодні в ньому проживає 153 особи.

В інтернаті забезпечено належний рівень умов проживання: відповідний інвентар, чотириразове харчування, цілодобове медичне обслуговування. Крім того, всі підопічні проходять регулярні медичні огляди, на основі яких призначається необхідне додаткове діагностичне обстеження і лікування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь