Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

ПРИВІТАЛИ ОСВІТЯН З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 29.09.2023 15:09
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

 

Сьогодні, 29 вересня, з нагоди прийдешнього свята - Дня працівників освіти, привітали освітян Чоповицької  територіальної громади.

Разом із цим днем, 1 жовтня в Україні будуть відзначати ще плеяду свят: День Захисників та Захисниць, День Українського козацтва та Покрову Пресвятої Богородиці.

Із словами вдячності звернувся до присутніх освітян, подякувавши за роботу, розуміння та професіоналізм, селищний голова Михайло Філоненко.

«Сьогодні із великою шаною згадую ветеранів, які заклали підвалини якісної освіти, дякую кожному з вас за самовіддану та титанічну працю, терпіння та відповідальність, з якими ви ставитеся до виконання своїх посадових обов’язків. І хоча ми разом пройшли чимало викликів, пережили реформи, але незмінним залишився підхід до дітей – розкрити особистість кожного маленького українця, прищепити їм любов до своєї землі, повагу до батьків. Наші діти – це свідомі та повноцінні громадяни нашої держави. І це викликає неабияку гордість.

 Вірю в те, що Україна переможе, бо у серці кожного з нас є надія, а сила нашої любові здатна подолати будь-які труднощі, і наступний День працівників освіти ми святкуватимемо у переможній Україні!».

Відзначила високий рівень розвитку освіти нашої громади та привітала колег із професійним святом  начальник відділу освіти та національно-патріотичного виховання виконавчого комітету Чоповицької селищної  ради Наталія Філоненко.

«Кожен на своєму місці робить те, що може і те, що повинен робити. У нас не лише сильна армія. Свою мужність показали й  освітяни – які в укриттях, під час повітряних тривог налагоджують освітній процес та розуміють, що якісна освіта – це запорука майбутнього України. Наші освітяни – це воїни, педагоги, волонтери, психологи. Ми рухаємося вперед. Нам є чим пишатися».

З нагоди Дня працівників освіти подяками Чоповицької селищної ради відзначено  представників освітянської спільноти.

Шановні працівники освіти! У цей осінній святковий день бажаємо відчути тепло учнівських сердець і силу батьківської вдячності та поваги. Хай життя буде наповнене наснагою, любов’ю та здоров’ям, а педагогічна майстерність з кожним роком стає ще більш витонченою.

 

Вчимося, працюємо, перемагаємо!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь