Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

ЮНІСЕФ – для дітей

Дата: 30.06.2023 15:46
Кількість переглядів: 186

   Фото без опису

   У 2021 році розпочата реформа  системи шкільного харчування, що має закласти фундамент здорової нації на  перспективу. В країні  йде війна, але  організація безпечного освітнього процесу та повноцінного і якісного харчування дітей залишається  одним  із актуальних питань як для Уряду, так і для органів місцевого самоврядування. І дуже добре, що у такий важкий час надходить допомога від міжнародних партнерів, зокрема ЮНІСЕФ.

         Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від  06 грудня 2022 р. № 1386 «Про реалізацію спільного з  Міжнародним  надзвичайним фондом допомоги дітям при Організації Об’єднаних Націй  (ЮНІСЕФ) проекту щодо надання грошової допомоги опорним  закладам загальної середньої  освіти у 2022/23 навчальному році» опорному закладу – КЗ «Чоповицький ліцей» Чоповицької селищної ради  надано грошову допомогу у сумі  73 140, 00 грн для закупівлі  меблів для шкільної їдальні. З бюджету Чоповицької селищної територіальної громади виділено співфінансування  у сумі 24 540, 00 грн. За ці кошти вже придбано 22 комплекти  меблів (стіл на 6 посадкових місць + 2 лавки).

         Чоповицький селищний голова Михайло Філоненко з вдячністю ЮНІСЕФ констатує, що для їдальні ліцею вже придбано сучасне технологічне обладнання за кошти місцевого бюджету, а  нові меблі від  ЮНІСЕФ – це ще один крок до модернізації харчоблоку опорного закладу освіти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь