Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

З Днем Конституції, Громадо!

Дата: 28.06.2023 14:34
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

Конституція  України – це не лише Закон законів,  це серце, це ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства.  Вона увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії,  гарант Незалежності і Соборності України.  Це свято волі, цивільного миру й боротьби для всіх українців на основі закону й справедливості.  Це символ національного єднання й загальної  відповідальності за сьогодення та майбутнє, а ще велика данина героїчному минулому нашої  Батьківщини.

Сьогодні  з нагоди 27-мої річниці Конституції  України на центральній площі смт Чоповичі,  ми гучно заявили всьому світові, що ми вільна, незалежна,  демократична, соціальна і правова держава.

З привітальним словом до всіх присутніх звернувся Чоповицький селищний голова – Михайло ФІЛОНЕНКО.

Він зазначив, що сьогодні під синьо-жовтим прапором, під охороною золотого тризубого Герба  ми  знову виборюємо  свою  Незалежність .

Державні символи для українців мають зовсім не символічний і не формальний характер. Наш Державний прапор – стяг зі смуг синього й жовтого кольорів.  Два священних кольори. Третього не дано. Як не дано чужому триколору замайоріти на нашій землі.

 Наш Герб – знак Княжої держави Володимира Великого. Це тризуб. Не двоголові пташки , тому що тут таке не злітає!

Наш Державний гімн «Ще не вмерла України і слава, і воля…» Вони живуть і будуть жити. Наш народ в окупованих містах не боїться масово виходити на мирні акції  та співати свій Гімн. Гучно співати, дивлячись в очі окупанту, що вони «згинуть як роса на сонці». Український народ не можливо перемогти!

Хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять, громадянську відвагу, самовідданість, силу духу і героїчний подвиг загиблих Захисників і Захисниць, які ціною власного життя виборювали нашу Незалежність та цілісність кордонів.

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь