A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Благодійний захід з нагоди Дня Громади

Дата: 05.06.2023 16:45
Кількість переглядів: 83

       Фото без опису

     Щороку на Трійцю відзначається  День Громади у Чоповицькій територіальній громаді. Це свято об’єднує  тих, кому дорогий свій край, своя громада, хто відчуває  себе  частинкою великої родини.

 

         З вітальним словом до усіх присутніх  звернувся  голова Чоповицької громади Михайло Філоненко. Він зазначив, що сьогодні захід проходить в умовах повномасштабної збройної агресії з боку російської федерації, а тому він є благодійним, і зібрані кошти підуть на підтримку захисників, що зараз виборюють незалежність і територіальну цілісність України. Михайло Філоненко  закликав  вшанувати пам’ять загиблих  воїнів та низько схилити голову перед кожним на «Алеї Героїв», що знаходиться на  центральній площі. Також селищний голова привітав юних мешканців з Днем захисту дітей і вручив подарунок наймолодшій жительці громади Анні Бондар.

 

         На благодійний захід у Чоповицьку громаду завітали імениті гості.  Вже вдруге у Чоповичі з благодійним  концертом та скарбничкою  українських пісень приїхала Заслужена артистка України Олена Білоконь. ЇЇ талант, неповторний голос полонив серця усіх присутніх. Слова артистки про український незламний народ, мужніх воїнів, духовність, святість родини і велику любов запали  в кожну  небайдужу душу і проросли  паростком  світлої віри у майбутнє  і нашу Перемогу. Голос Олени Білоконь як камертон налаштовує людські душі на високі частоти  почуттів.

 

         Ще один цікавий гість громади – співаючий  дитячий лікар-невролог Євген Маркін. Талановиті люди – талановиті в усьому. Мозок працює над дисертацією, а душа тішиться піснями. Пан Євген -  лауреат міжнародних та  всеукраїнських  вокальних конкурсів, член асоціації естрадних діячів України. У його виконанні прозвучали  пісні, які вже стали  класикою української естради. Люди були зачаровані  співом, що лунав від душі і до душі.

 

         Долучилися до пісенних вітань і Ольга Іваненко, Інна Андрійцева, Вячеслав  Титюк, Олена Величанська.Танцювальні ритми, енергію, запал подарував усім присутнім зразковий художній колектив Малинського ЦДЮТ Ансамбль танцю "БІДЖИЗ".

 

Для наймолодших жителів громади діяло ціле дитяче  містечко, де розважав веселий клоун, малювали аквагрим, проводили майстер-класи, працювали дитячі гірки, батут і машинки.

 

         Метою заходу було зібрати кошти від концерту та ярмарки на підтримку ЗСУ. У результаті  маємо 25 860 грн,  які будуть спрямовані на потреби військових.

         КНП «ЧСЦПМСД» Чоповицької селищної ради  зібрало 4266 грн, які  використають на виготовлення м’ясних консервів і відправлять у військові частини.

 

         Дякуємо всім, хто долучився до благодійного заходу!

         Тільки разом ми вистоїмо і переможемо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь