A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Будемо гуманними

Дата: 25.05.2023 12:01
Кількість переглядів: 72

     Фото без опису

      З метою регулювання чисельності безпритульних тварин, тобто тих, що залишилися без догляду людини або утворили напіввільні угрупування, здатні розмножуватися поза  контролем, Чоповицька селищна рада  затвердила Програму  регулювання чисельності  безпритульних тварин на території  Чоповицької громади на 2023-2025 роки.  Програмою передбачені виключно гуманні  методи, серед яких пріоритетним є метод «відлов – вакцинація – біостерилізація – адопція  та повернення тварин у ареал попереднього перебування».

         Для реалізації програми  між Чоповицької селищною радою та ФОП Лисенко Юрій Борисович укладено  договір про надання  послуг з відлову безпритульних тварин для подальшої стерилізації.

         24 травня 2023 р. виконавцем цього договору проведено перший відлов  безпритульних собак.   У результаті трьом тваринам в умовах спеціалізованої клініки (м.Бородянка) буде надано комплекс процедур (огляд, вакцинація від сказу, біостерилізація, ідентифікація та післяопераційне перетримання). Після цього собак повернуть  до місця їх відлову.

         Шановні мешканці Чоповицької територіальної громади! Закликаємо  вас до гуманного відношення  до тварин. Багато  тварин стають безпритульними  завдяки  людям, які викидають, підкидають кошенят і собачат, не турбуючись про їхню подальшу долю.

         Люди! Будьте  відповідальними і милосердними! Пам’ятайте, Всесвіт дав людству тварин  для допомоги і гармонії з природою. Любіть братів наших менших!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь