A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Шановні мешканці Чоповицької громади!

Дата: 01.03.2023 11:03
Кількість переглядів: 97

З 1 березня 2023 року проводиться МІСЯЧНИК з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території Чоповицької громади.

Просимо всіх жителів громади долучитись до заходів та привести до належного стану свої прибудинкові території, зелені зони та тротуари прилеглі до території садиби. Також звертаємо особливу увагу власників, які постійно не проживають у своїх будинках (батьківські будинки, спадщина, тощо), на необхідності приведення до належного санітарного стану прилеглі та прибудинкові території.

Прохання до власників приватних підприємств, торгівельних закладів, кафе привести до належно естетичного та санітарного стану прилеглі території та території, які перебувають у власності або користуванні, а також паркани та фасади будівель. Провести озеленення територій, встановити урни для сміття.

При прибиранні кладовищ, просимо не створювати стихійні сміттєзвалища, а зносити сміття у спеціально відведені місця, де забезпечена можливість під’їзду для подальшого вивезення (дивитись вказівники).

Дякуємо Вам за розуміння та допомогу.

Зустрінемо Великодні свята та проведемо поминальні дні в чистій та квітучій громаді.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ.

 


Додаткова інформація:

Відповідно до Правил благоустрою території Чоповицької громади

прибудинкова територія – територія навколо будинку, визначена актом на право власності чи користування земельною ділянкою і призначена для обслуговування будинку;

прилегла територія – територія тротуару чи земельної зони вздовж огорожі до проїжджої частини вулиці, в разі відсутності проїжджої частини на відстані 15 метрів, а також кювети перед земельною ділянкою та позаду.

Громадяни у сфері благоустрою території мають право:

Брати участь в заходах з благоустрою, озеленення та утримання в належному стані садиб, дворів, парків, площ, вулиць, кладовищ, братських могил, дитячих і спортивних майданчиків, ремонті шляхів та тротуарів, інших об’єктів благоустрою.

 Громадяни у сфері благоустрою території зобов’язані:

Утримувати в належному стані закріплені в установленому порядку за ними території, прилеглі до території садиби тротуари, зелені зони, проїжджу частину вулиці в межах 0,5 метрів від бордюрного каменю.

Очищати від сухостійних, аварійних дерев, вітролому та легкозаймистих матеріалів власні ділянки та прилеглу до них територію за власні кошти.

 Підприємства, установи, організації та фізичні особи-підприємці у сфері благоустрою території  селищної ради  зобов’язані:

Утримувати в належному стані території, які перебувають у їх власності або користуванні, а також здійснювати прибирання на території по периметру на відстані 25 метрів від об’єкту.

Встановити біля будівель, малих архітектурних форм, в яких здійснюється господарська діяльність, урни для сміття.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь