A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Благодійний проєкт «Важливий кожен»: літні мешканці Чоповицької громади отримали продуктові набори від фондів

Дата: 30.12.2022 19:16
Кількість переглядів: 153

Представники благодійних фондів BGV Геннадія Буткевича та «Чисті серцем» зібрали та передали Чоповицькій громаді продуктові набори у рамках регіонального проєкту «Важливий кожен». Благодійники надали допомогу в першу чергу літнім людям, які проживають наодинці. До складу таких наборів входять рис, макаронні вироби, олія, консерви, чай, сіль. Усього 11 продуктових позицій.

«У рамках проекту «Важливий кожен»  наша громада отримала близько 300 продуктових наборів для людей похилого віку ( віком 70+ одинокі та 70+ одинокопроживаючі) Ми розуміємо, що це найбільш вразлива категорія людей. У когось діти є, але живуть за кордоном, а про когось взагалі немає кому піклуватися. У різдвяно-новорічні свята така допомога буде особливо потрібною для людей, котрі цього потребують, а увага – особливо цінною», – каже Михайло Філоненко, Чоповицький селищний голова.

Усього ж у рамках першої хвилі благодійного проєкту «Важливий кожен» фонди роздадуть 20 000 продуктових наборів для категорії населення віком 70+, що проживає на Житомирщині. Партії допомоги буде передано 55 сільським, селищним та міським радам у Коростенському, Житомирському, Звягельському та Бердичівському районах.

«Всі наші думки – з захисниками, і вся наша допомога та зусилля покладенні для їх підтримки та перемоги українського війська. Але в ці складні часи ми не повинні забувати про наших ближніх. Бо сила українців – у єдності. Після 24 лютого це побачив весь світ. Нашим обов’язком є турбота про тих, хто цього потребує. І цей проект – це повага та шана до старшого покоління. Багатьом із них сьогодні потрібна ця підтримка. Вдячний Міністерству закордонних справ, благодійним фондам та органам місцевого самоврядування, що разом у нас є можливість сьогодні підтримати людей», — зазначив Арсеній Пушкаренко, народний депутат України, член фракції політичної партії «Слуга народу».

Для того, щоб мати можливість масштабувати проєкт та допомогти якомога більшій кількості старших мешканців Житомирщини, ініціатори проєкту також оголошують про створення благодійної платформи «Важливий кожен» із закликом до регіонального бізнесу і всіх небайдужих громадян долучатися до збору коштів та товарів для формування більшої кількості продуктових наборів, які будуть передані людям літнього віку.

Поліна Алдошина, представниця Благодійного фонду BGV, депутатка Житомирської обласної ради наголосила на об’єднувальній силі благодійної ініціативи: «Я вражена, якою взаємодопомогою та співпрацею наповнений проєкт «Важливий кожен». Адже за кожним виданим набором стоїть велика команда, тижні роботи, сотні автівок, листів, документів і дійсно велике бажання підтримати людей похилого віку. Уже за перші кілька днів після анонсу проєкту ми отримали 55 листів від голів міських, селищних та сільських рад із запитами на ось такі продуктові набори для літніх людей. 24/7 ми тримаємо тісний контакт із місцевою владою та усіма партнерами, вирішуючи питання транспортування, зберігання, роздачі наборів.  Уся велика команда цього масштабного проєкту об’єднані ідеєю допомогти».

 

Тетяна Циба

Ірина Рабарська 

Більше інформації про благодійну ініціативу – на офіційному сайті: https://kozhen.bgvfund.org/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь