A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Міжнародний день осіб з інвалідністю

Дата: 02.12.2022 16:00
Кількість переглядів: 119

Щороку 3 грудня в Україні відзначається Міжнародний день осіб з інвалідністю, який був встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН 14 жовтня 1992 року. Насправді, цей день не є святом, а покликаний привернути увагу суспільства до проблем людей з особливими потребами, до захисту їхніх прав, гідності та благополуччя.

Для нашої держави проблема соціального захисту осіб з  інвалідністю з кожним роком набуває особливого значення в зв’язку із зростанням частки цієї категорії громадян в загальній структурі населення.

В Чоповицькій територіальній громаді теж стало традицією  на початку грудня відзначати Міжнародний день осіб з інвалідністю, вшановувати цю категорію громадян громади, щоб ніхто не почувався забутим чи залишеним наодинці зі своїми проблемами.

Селищний голова Михайло Філоненко разом з начальником відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Чоповицької селищної ради Володимиром Косинським та директором КУ “Центр надання соціальних послуг” Людмилою Дученко відвідали осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, поцікавилися їх проблемами, вручили продуктові набори. Сім’ї, в яких виховуються діти з інвалідністю, також отримали гігієнічні набори від Громадської організації “Неурядова організація “ІН ТАЧ ЮКРЕЙН ФУНДЕЙШН”, яка реалізує крос-секторальний проект ЮНІСЕФ у Житомирській області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь