Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Міжнародний день осіб з інвалідністю

Дата: 02.12.2022 16:00
Кількість переглядів: 151

Щороку 3 грудня в Україні відзначається Міжнародний день осіб з інвалідністю, який був встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН 14 жовтня 1992 року. Насправді, цей день не є святом, а покликаний привернути увагу суспільства до проблем людей з особливими потребами, до захисту їхніх прав, гідності та благополуччя.

Для нашої держави проблема соціального захисту осіб з  інвалідністю з кожним роком набуває особливого значення в зв’язку із зростанням частки цієї категорії громадян в загальній структурі населення.

В Чоповицькій територіальній громаді теж стало традицією  на початку грудня відзначати Міжнародний день осіб з інвалідністю, вшановувати цю категорію громадян громади, щоб ніхто не почувався забутим чи залишеним наодинці зі своїми проблемами.

Селищний голова Михайло Філоненко разом з начальником відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Чоповицької селищної ради Володимиром Косинським та директором КУ “Центр надання соціальних послуг” Людмилою Дученко відвідали осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, поцікавилися їх проблемами, вручили продуктові набори. Сім’ї, в яких виховуються діти з інвалідністю, також отримали гігієнічні набори від Громадської організації “Неурядова організація “ІН ТАЧ ЮКРЕЙН ФУНДЕЙШН”, яка реалізує крос-секторальний проект ЮНІСЕФ у Житомирській області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь