A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Пам’ятаємо Голодомор! Зупинимо геноцид!

Дата: 25.11.2022 14:45
Кількість переглядів: 164

Фото без опису

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору  1932-1933 років і масових штучних голодів 1921-1923 і 1946-1947 років. Цього року День пам’яті   жертв Голодоморів в Україні ми відзначаємо в умовах повномасштабної війни росії проти України, яка супроводжується геноцидними практиками проти українців. Дії російської федерації геноцидного характеру проти українців – це не що інше, як пряме продовження політики російських більшовиків щодо знищення нашого народу.  Також слід зазначити, що наслідком злочинних дій путінської росії сьогодні є проблеми продовольчої безпеки у світі та загроза голоду в низці країн.

Тепер росія, як і 90 років тому, хоче покарати українців за опір. У нинішній війні агресор використовує схожі інструменти підкорення, інформаційні технології та геноцидні техніки, що й під час організації та здійснення Голодомору. Геноциди сталіна та путіна – спроби зупинити творення модерної української нації. Вони розуміли, що політичне усамостійнення України було лише питанням часу, і тоді вони б точно втратили Україну. Тому обидва геноциди є ні чим іншим, як превентивною операцією.

У  Чоповицькій громаді вшанували День пам’яті жертв Голодомору покладанням квітів біля пам’ятного знаку жертвам Голодомору та проведення мітингу-реквієм в КЗ «Чоповицький ліцей».  

Жива пам’ять надзвичайно важлива; ті, хто чинить злочини проти людства, мають бути засудженими світовою спільнотою, а жертви – вшановані.

Пам’ятаємо! Єднаймося! Переможемо!  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь