A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Оголошення про конкурс на посаду керівника комунального закладу

Дата: 18.08.2022 09:51
Кількість переглядів: 170

 

Чоповицька селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: директора Комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Чоповицької селищної ради.

        Загальні вимоги до кандидата: вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов'язки.

        Обмеження щодо кандидата: керівником Комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Чоповицької селищної ради не може бути призначена особа, яка:

- за рішенням суду визначена недієздатною або її дієздатність обмежена;

- має судимість за вчинення кримінального правопорушення, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов'язаного з корупцією;

- є близькою особою або членом сім'ї начальника відділу освіти, культури та спорту виконавчого комітету Чоповицької селищної ради.

        Особи, які беруть участь у конкурсі,  з 18 серпня 2022 року упродовж 30 днів подають такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію, що містить прізвище, ім'я та по батькові, число, місяць і рік народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв'язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копію документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

-   два рекомендаційні листи довільної форми (за наявності);

- мотиваційний лист довільної форми.

        Зазначені документи надсилаються на поштову (вулиця Вайсера, 1а,

смт Чоповичі, Коростенського району, Житомирської області, 11620) та електронну адресу (chopovychi_sr@ukr.net) у встановлений строк.

        Керівник комунального закладу призначається на посаду шляхом укладення з ним контракту строком на п'ять років за результатами конкурсу.

        Обов'язковими умовами контракту є програми розвитку закладу культури на один і п'ять років, що розглядатимуться на засіданні конкурсної комісії.

        Про дату та час проведення засідань конкурсної комісії кандидати додатково повідомляються за вказаними контактними номерами телефону та/або на адресу електронної пошти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь