Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Начальник Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк розпочав свій робочий день із зустрічі з військовими батальона територіальної оборони Коростенського району

Дата: 08.07.2022 11:36
Кількість переглядів: 1269

В ході зустрічі військових та керівника військової адміністрації було окреслено ряд задач та завдань, які сьогодні виконуються по захисту Коростенського району, а також визначено основні потреби у забезпечені військовослужбовців необхідним для несення служби.

Фото без опису

Юрій Тарасюк відзначив, що: «В складний військовий час ці мужні люди роблять все аби ми могли спати спокійно і щоранку казати своїм рідним «Я вас люблю! Доброго ранку!». Тому по можливості намаюсь допомогти всім, хто того потребує і в тому числі військовослужбовцям».

На даний час першочергово допомога йде, звісно, військовим, що служать на передовій, на сході України та внутрішньо-переміщеним особам, людям, що опинилися в складних життєвих обставинах через воєнні дії.

«Сьогодні наша країна працює як один великий механізм, а кожен із нас – це маленька, але не менш важлива складова, що забезпечує виконання поставлених цілей і задач. Пам’ятайте, що сміливість має два кольори. Працюємо задля перемоги нашої країни!», – підсумував зустріч Юрій Тарасюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь