A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Зараз найкращий час, щоб вакцинуватися та отримати додатковий захист від коронавірусу, – Наталія Остапченко під час брифінгу. ВІДЕО

Дата: 20.01.2022 12:11
Кількість переглядів: 480

На цьому сьогодні, 20 січня, наголосила перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко під час щотижневого онлайн-брифінгу щодо епідемічної ситуації в області та вакцинації від COVID-19.

Також вона повідомила, що протягом минулої доби в області виявили 820 інфікованих та 4 людини померло від ускладнень, викликаних коронавірусом. Усього за період пандемії встановлено 3284 летальні випадки від COVID-19.

 

«Загалом у стаціонарах сьогодні лікуються 382 хворих на коронавірус. Кисневу підтримку отримують 243 людини. Під апаратами ШВЛ – 27 хворих», – розповіла Наталія Остапченко.

Перша заступниця голови Житомирської ОДА зауважила, що за даними міжнародних організацій та Міністерства охорони здоров’я України, вже наприкінці січня прогнозується чергова хвиля захворюваності на коронавірус, а пік хвороби –  у середині лютого.

«Зараз найкращий час, щоб отримати додатковий захист від хвороби, запобігти її важкому протіканню та не потрапити до стаціонару. Необхідно вакцинуватися. Це стосується як тих, хто ще не отримав щеплення, так і тих, у кого з моменту повної вакцинації пройшло вже більше півроку. Введення бустерної дози наближає ефективність вакцин у запобіганні госпіталізації та ускладнень до 90%», – наголосила Наталія Остапченко.

 Дивіться детальніше у ВІДЕО нижче.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь