A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

ПІДСУМКОВА НАРАДА

Дата: 30.12.2021 16:42
Кількість переглядів: 1145

Фото без опису

Напередодні Нового 2022 року у Чоповицькій селищній раді відбулася  розширена виробнича нарада за участі керівників структурних підрозділів селищної ради, комунальних закладів, головного лікаря КНП «Чоповицький селищний центр первинної медико-санітарної допомоги».  Селищний голова Михайло Філоненко  підбив підсумки роботи за 2021 рік та окреслив  стратегічні плани і завдання на  наступний  період.

        Селищний голова  закликав усіх присутніх  до відвертої  розмови, наголосив на важливості командної роботи  та  вмінні брати відповідальність за ситуацію. У ході наради було порушено широке коло питань за галузевим принципом. Піднято питання  впровадження енергоменеджменту  у комунальних закладах та КНП, успішного проходження опалювального сезону,  оновлення  котельного господарства у наступному році, роботи закладів дошкільної  освіти громади,  кадрового забезпечення ЗЗСО,  організації гарячого харчування та перехід на нове меню, налаштування та освоєння нового обладнання харчоблоків закладів освіти, яке закуплено на суму більше  ніж 1,3  млн.грн  та інш.

        Рік, що минає,  був успішним у реалізації багатьох проектів та заклав підвалини для нових. Вже у січні 2022 року  Чоповицька публічна бібліотека  переїде у нове приміщення, у березні планується відкрити ЦНАП та реалізувати проект ремонту дорожнього покриття до КНП, протягом року буде реалізовано 6 проєктів вуличного освітлення на території Головківського, Владівського і Скуратівського старостинських округів, розпочнеться реконструкція-термомодернізація будівлі Чоповицького будинку  культури, буде зроблено вхідна група та фасад  Йосипівської гімназії та інш.

        Михайло Філоненко побажав усім у новому році миру, здоров’я, нових звершень та досягнень. Тільки разом ми - успішні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь