A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

В ногу зі світовими тенденціями

Дата: 20.12.2021 16:01
Кількість переглядів: 310

     

     Створення індустріальних (промислових)  парків – це стратегічне завдання Уряду України, яке спрямоване на  залучення  інвесторів, відновлення вітчизняної промисловості  та посилення  економіки  громад. Прийнятий Закон  «Про внесення змін до Закону України «Про індустріальні парки» визначив запровадження стимулів в індустріальних парках і став новим поштовхом для розвитку ІП.

        З метою вивчення європейського досвіду розвитку промислових парків українська делегація відвідала Республіку Польща.  Візит відбувся  під патронатом  Офісу реформ  Кабінету Міністрів України. До складу представників України увійшов і Чоповицький селищний голова Михайло Філоненко. У ході робочих зустрічей вивчався досвід  створення та розвитку  Вроцлавського  промислового парку.  Він розташований у межах міста Вроцлав, площа 163 га. На території парку функціонує близько 140   підприємств,  на яких працює 12 тис. осіб. У межах промислового парку  функціонують  і супутні об’єкти,  що забезпечують комфортні умови праці людей: дитячий садок, їдальня, мережа магазинів.

        Михайло Філоненко вражений почутим і побаченим. Цей візит сприяв формуванню «дорожньої карти» по створенню  Індустріального парку  «ЮСФ» у селі Липляни. Реалізація  світових тенденцій в економіці  реальна і в Чоповицькій громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь