A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Велике будівництво на Житомирщині: в шести модернізованих приймальних відділеннях у лікарнях області встановлено нові КТ

Дата: 10.12.2021 14:00
Кількість переглядів: 222

У рамках програми Президента України «Велике будівництво» в Житомирській області активно розбудовується мережа закладів охорони здоров’я – будівництво амбулаторій, реконструкція лікарень та модернізація приймальних відділень.

Реалізація цих проєктів здійснюється комплексно – окрім проведення будівельних робіт та реконструкції приміщення оздоблюються необхідним обладнанням та апаратурою.

Так, в 6-ти лікарнях Житомирської області встановлено сучасні комп’ютерні томографи, які дозволять оперативно та якісно проводити діагностику для встановлення точного діагнозу та ефективного лікування хворих. Нові КТ отримали:

Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання;

Бердичівська міська лікарня;

Овруцька міська лікарня;

Лікарня № 1 Житомирської міської ради;

Центральна районна лікарня ім. Д.І. Потєхіна Коростишівської районної ради;

Коростенська центральна міська лікарня.

Загалом по всій Україні встановлено 131 комп’ютерний томограф.

Як раніше повідомив заступник керівника Офісу президента, координатор програми  «Велике будівництво» Кирило Тимошенко, цьогоріч в Україні буде модернізовано більше 200 приймальних відділень у лікарнях, а за 2020-2021 роки відкрито більше 600 амбулаторій у кожному куточку нашої країни – у селах, у маленьких громадах, щоб у людей був доступ до медицини у тому місці, де вони проживають.

Крім того, наступного року за програмою Президента Володимира Зеленського стартує оновлення обласних лікарень – планується реконструювати відділення та корпуси однієї дитячої й однієї дорослої обласної лікарні в кожному обласному центрі.

Зокрема в обласних лікарнях реконструюватимуть фасади, будівлі, за необхідності – будуватимуть хірургічні відділення, вертолітні майданчики тощо. Усі лікарні також оснастять новою медичною технікою.

Нагадаємо, що в рамках президентської програми на Житомирщині завершено останню ІІІ чергу реконструкції приміщень обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь