A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Велике будівництво на Житомирщині: майже 4 тисячі учнів навчаються в оновлених школах

Дата: 15.11.2021 10:28
Кількість переглядів: 253

Завдяки програмі Президента України «Велике будівництво» в Житомирській області реалізується низка соціально важливих проєктів. Серед них – проведення капітального ремонту, реконструкції та будівництво освітніх закладів.

У 2020-2021 роках 3600 школярів Житомирщини навчаються в оновлених школах.

Нагадаємо, що учні Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів зустріли новий 2020/2021 навчальний рік у відремонтованій школі, до урочистого відкриття якої долучився голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

У рамках проєкту було проведено заміну покрівлі з азбестоцементних листів на металочерепицю, утеплення фасадів та цоколів із подальшим оздобленням, утеплення горища з встановленням протипожежних люків-лазів, ремонт ганків, влаштування козирків, встановлення металопластикових віконних та дверних блоків, демонтаж аварійної частини будівлі, будівництво нового учнівського блоку, благоустрій території перед головним входом та внутрішнього двору, влаштування огорожі території ЗОШ.

01 вересня 2020 року також було урочисто відкрито термомодернізовану Хажинську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів у Семенівській ОТГ.

Як розповіла голова Семенівської ОТГ Наталія Семенюк, школу комплексно не ремонтували понад 25 років. Окрім робіт з утеплення будівлі у рамках проєкту також відремонтовано приміщення харчоблоку їдальні школи.

Цьогоріч 200 учнів молодших класів Малинського НВК “Школа-ліцей №1 імені Ніни Сосніної” І-ІІІ ступенів отримали можливість навчатися у приміщенні загальноосвітнього закладу, а не в дитячих садочках, як було раніше.

За інформацією Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, реконструкцію будівлі було розпочато у 2005 році за кошти місцевого бюджету. У 2021 році незавершений об’єкт було включено до програми «Велике будівництво» та профінансовано за кошти державного фонду регіонального розвитку.

Згідно з проєктом здійснено утеплення будівлі навчального закладу та капітальний ремонт внутрішніх приміщень.

Нагадаємо, що завдяки програмі Президента України «Велике будівництво» завершено будівництво дитячого садочка у с. Слободище Швайківської територіальної громади Бердичівського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь