A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Велике будівництво на Житомирщині: Завдяки програмі Президента відновлюємо дороги, які не ремонтувалися понад 30 років, – Віталій Бунечко

Дата: 12.11.2021 14:29
Кількість переглядів: 232

Фото без опису

У рамках ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським програми «Велике будівництво» в Житомирській області триває активна розбудова доріг, що сприяє розвитку транспортної логістики та в цілому економіки регіону.

«Дороги – це візитівка кожного населеного пункту та усієї громади. Але приводити їх до ладу після десятків років забуття справа не проста та досить дороговартісна. На цьому шляху неоціненну допомогу громади отримують в рамках програми Президента», – підкреслив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

Одна із таких відремонтованих ділянок – дорога Мирославка-Малосілка, що пролягає у Швайківській громаді Бердичівського району.

Цей автошлях капітально не ремонтувався понад 30 років. Місцеві жителі кажуть, що порівняти те, що було до ремонту з тим, що вони бачать зараз, просто неможливо. Через жахливий стан старого дорожнього покриття  перевізники відмовлялися від маршрутів у цьому напрямку.

Нині дорога має гарний й сучасний вигляд: упорядковані газони, нічні світильники та покращені зупинки. Це неабияк покращить зручність сполучення для людей, комфортність проживання в селі та його статус в цілому.

«Впевнений, що всі бачать, наскільки покращився стан дорожнього покриття у нашій області за останні два роки. А це однозначно, вже зараз позитивно впливає на нашу привабливість для майбутніх інвесторів та туристів. Такі зміни вдалися завдяки президентській програмі «Велике будівництво»», –зазначив Віталій Бунечко.

Нагадаємо, що в рамках програми Президента також триває зведення дворівневої транспортної розв’язки поблизу Бердичева.

 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь