A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

#АктивніПарки на Житомирщині: Триває завершальний етап реалізації програми Президента зі створення спортивних локацій, – Юрій Денисовець

Дата: 03.11.2021 16:11
Кількість переглядів: 573

Фото без опису

Сьогодні, 03 листопада, заступник голови Житомирської ОДА Юрій Денисовець провів чергову онлайн-нараду з питань завершення облаштування в області локацій «активний парк» і «спортивний майданчик».

У нараді також взяли участь директор Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА Максим Обшта та голови РДА.

У ході наради Юрій Денисовець зазначив, що в листопаді наближається дедлайн реалізації програми «Здорова Україна» в частині створення спортивних локації та «активних парків».

За інформацією Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА, наразі в Житомирській області вже завершено 17 локацій, 6 – на погодженні та 19 – на стадії доопрацювання.

Нагадаємо, що програма «Здорова Україна» ініційована Президентом України Володимиром Зеленським у 2021 році.

Основною метою цього проєкту є прагнення наблизити спорт до людей, а також створити умови для того, щоб кожен українець становився здоровішим та активнішим.

Згідно з проєктом у парку має бути 6 необхідних основних елементів: «шведська» стінка, комплекс турніків та гімнастичних брусів, лавка для виконання динамічних вправ, сходинки, а також зона для створення координаційної лінії.

Обов’язковою умовою є облаштування цих елементів QR-кодом, аби кожен бажаючий мав змогу перейти на спеціальний сайт та переглянути відеоуроки. Це дозволить кожному самостійно виконувати усі вправи та завдання у будь-який час доби.

Також майданчики повинні бути облаштовані інформаційними стендами, на яких буде розміщена мапа, та відповідати тій кольоровій гамі, яка передбачена брендбуком.

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь