A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Закликаю жителів Житомирщини дотримуватися всіх карантинних норм та зберігати спокій, — Наталія Остапченко під час брифінгу. ВІДЕО

Дата: 03.11.2021 16:09
Кількість переглядів: 615

Фото без опису

На цьому наголосила сьогодні, 03 листопада, перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко під час щоденного онлайн-брифінгу щодо епідемічної ситуації в області.

Перша заступниця голови облдержадміністрації озвучила статистику щодо динаміки захворювань та смертності від коронавірусу в Житомирській області від початку тижня, а також надала інформацію щодо заповненості закладів охорони здоров’я області та наявності у них ліжок із кисневим забезпеченням.

Крім того, Наталія Остапченко наголосила, що у області здійснюються рейди з перевірки дотримання карантинних норм в умовах дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки. Зокрема за добу 02 листопада перевірено майже 500 суб’єктів господарювання та виявлено близько 100 порушень, а на злісних порушників складено 15 адміністративних протоколів.

Наприкінці брифінгу перша заступниця голови ОДА вкотре закликала жителів Житомирщини вакцинуватися та дотримуватися карантинних норм задля подолання чергової хвилі пандемії у регіоні.

Детальніше дивіться у ВІДЕО нижче. Зверніть увагу! Під час брифінгу озвучено помилкову кількість летальних випадків за добу. На Житомирщині за минулу добу зареєстровано 30 летальних випадків від коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, що 02 листопада під час онлайн-брифінгу голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко зазначив, що більше 93% пацієнтів із важким перебігом хвороби на коронавірус – невакциновані.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь