A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Велике будівництво на Житомирщині: Географія капітально відремонтованих доріг у рамках програми Президента розширилася, – Віталій Бунечко

Дата: 03.11.2021 09:33
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського в Житомирській області завершено ще один об’єкт дорожньої інфраструктури – реконструкцію ділянки автошляху Ходорків-Мохначка у Попільнянській територіальній громаді.

«Приємно, що нове асфальтове покриття значно покращило транспортне сполучення з прилеглими селами та найважливіше – з центром громади та національними дорогами для трьох тисяч жителів громади», – прокоментував голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

Очільник облдержадміністрації зазначив, що такого будівництва тут не було понад 40 років.

«Перебуваючи з робочим візитом на території Попільнянської громади, мав змогу оцінити підготовчий етап виконання ремонтних робіт. Тоді жителі сіл не приховували своїх емоцій та раділи, що «цивілізація» дійшла й до них. Вони розповідали: раніше, щоб дістатися до найближчого ринку, витрачали понад годину на 10 км», – розповів Віталій Бунечко.

Під час реконструкції підрядники повністю оновили дорожнє покриття, укріпили узбіччя, елементи огорожі та нові дорожні знаки. Сукупно вартість робіт склала понад 32 мільйони гривень.

«Нині ми бачимо не лише нове покриття, але й повністю облаштовану інфраструктуру навколо. Це говорить про комплексний підхід до забезпечення комфортного користування новою дорогою усіх учасників руху», – наголосив голова Житомирської ОДА.

Нагадаємо, що в рамках президентської програми триває будівництво дворівневого транспортного вузла між селами Осикове та Гришківці, що на перетині міжнародної автомобільної дороги М-21 та обходу міста Бердичів. 

 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь