A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

«Масова вакцинація населення — єдиний дієвий інструмент створення колективного імунітету проти COVID-19 в Україні» — Наталія Остапченко під час брифінгу в Бердичеві. ВІДЕО

Дата: 11.08.2021 16:54
Кількість переглядів: 365

Сьогодні, 11 серпня, перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко провела брифінг у Бердичеві щодо вакцинації жителів області проти COVID-19.

Під час брифінгу Наталія Остапченко звернула увагу на важливість імунізації від проти COVID-19, а також наголосила про наближення нового навчального року та необхідність вакцинації персоналу освітніх закладів Житомирської області, аби вони мали змогу повноцінно розпочати навчання.

«Закликаю всіх жителів Житомирської області щепитися від такої грізної хвороби, як COVID-19. Також хочу звернути увагу на те, що відповідно до нових карантинних заходів, освітні заклади зможуть повноцінно функціонувати у разі, якщо матимуть 80% щепленого персоналу. Масова вакцинація населення — єдиний дієвий інструмент створення колективного імунітету проти COVID-19 в Україні», — наголосила Наталія Остапченко.

Також Наталія Остапченко під час брифінгу поінформувала глядачів про центри масової вакцинації у Житомирській області та графік їх роботи, а також про доступність та наявність вакцин, якими можуть імунізуватися жителі регіону.

Детальніше дивіться у ВІДЕО нижче.

Нагадаємо, що перша заступниця голови ОДА також відвідала центри масової вакцинації (ЦМВ) населення проти COVID-19 – у КоростеніОвручі та Житомирі.

Як працюють вакцини проти COVID-19, дізнавайтеся ТУТ.

Довідково. Дізнавайтеся більше про вакцинацію проти COVID-19 за номером контакт-центру 0 800 60 20 19 та на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь