A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Віталій Бунечко долучився до урочистого відзначення у Києві прийдешнього Дня будівельника

Дата: 06.08.2021 12:27
Кількість переглядів: 280

Фото без опису

Сьогодні, 05 серпня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко взяв участь в  урочистостях із нагоди Дня будівельника, що проходили в Києві.

Урочисту церемонію провело Міністерство розвитку громад та територій України. Захід відбувся за участі очільника Мінрегіону Олексія Чернишова, народних депутатів, голів обласних державних адміністрацій та представників професійної спільноти будівельників.

На початку церемонії Олексій Чернишов зачитав привітання з прийдешнім Днем будівельника від Президента України Володимира Зеленського, Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля та Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова.

«Сотні локацій по всій країні на початку минулого року були тільки кресленнями, а сьогодні, завдяки вам, стали справжньою окрасою міст і громад. Кожен об’єкт, побудований вами – це нова сторінка майбутнього достатку, можливостей і розвитку», — наголосив Міністр Олексій Чернишов.

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко зазначив, що за підсумками реалізації Програми Президента України «Велике будівництво» у 2020-му році Житомирська область зайняла почесне третє місце.

«Вдячний Прем’єр-міністру України Денису Шмигалю, Мінрегіону та його очільнику Олексію Чернишову за високу оцінку результатів команди Житомирської обласної державної адміністрації й підрядних будівельних організацій, які долучилися до реалізації соціальних проєктів на Житомирщині», — сказав Віталій Бунечко.

Нагадаємо, що Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов під час панельної дискусії на форумі Україна 30 «Трудові ресурси» повідомив, що Уряд планує побудувати інфраструктуру для 25 індустріальних парків протягом найближчих трьох років.

Довідково. Професійне свято працівників будівництва встановлене в Україні Указом Президента у 1993 році та відзначається щорічно у другу неділю серпня.

У межах програми Президента України «Велике будівництво» у 2020 році в Україні було побудовано / реконструйовано 114 шкіл, 100 дитячих садочків та 101 спортивний об’єкт. Також у рамках програм «EMERGENCY 2020» та «Сільська медицина» реалізовано понад 600 проєктів медичної галузі.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь