Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

В умовах боротьби з пандемією навчальні заклади мають створити учням безпечне освітнє середовище, – Наталія Остапченко у ЦМВ у Новограді-Волинському

Дата: 06.08.2021 12:24
Кількість переглядів: 460

Фото без опису

Сьогодні, 05 серпня, в рамках робочої поїздки перша заступниця голови Житомирської облдержадміністрації Наталія Остапченко відвідала центр масової вакцинації (ЦМВ) населення проти COVID-19 у Новограді-Волинському.

Під час онлайн-брифінгу Наталія Остапченко закликала жителів району вакцинуватися, аби вберегтися від важкого перебігу захворювання на коронавірусну інфекцію.

«Окремо звертаюся до працівників освіти Новоград-Волинського району. Ви відповідальні не лише за своє, а й за здоров’я та життя своїх вихованців, учасників навчального процесу. Тому якомога скоріше вакцинуйтесь, аби не наражати на небезпеку себе та оточуючих», – наголосила перша заступниця голови ОДА.

У місті Новоград-Волинський працює ЦМВ, 4 пункта щеплення та 5 мобільних бригад.

Центр масової вакцинації населення працює 7 днів на тиждень та знаходиться за адресою: м.Новоград-Волинський, вул. Л.Українки, 9 – на базі Палаца Культури ім. Л.Українки. Графік роботи09:00-14:00.

З початку роботи ЦМВ виконано 2152 щеплень (Moderna – 690; Coronavac  –1462). На пунктах щеплення – 1778 щеплень (Coronavac  – 1088, AstraZeneca – 690). П’ятьма мобільними бригадами проведено 9462 щеплення (Moderna – 360; Pfizer – 5046, Coronavac  – 2066, Covishield/AstraZeneca – 1990). Всього виконано 13392 щеплення, з яких вчителям та працівникам освіти – 771.

Нагадаємо, що в рамках робочої поїздки до Коростенського району Наталія Остапченко проінспектувала роботу центрів масової вакцинації населення проти COVID-19 у Коростені та Овручі.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь