Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

В м. Коростень відкрили центр масової вакцинації громадян

Дата: 22.07.2021 16:14
Кількість переглядів: 529

В Україні офіційно стартував черговий, вже 5-ий етап вакцинації від COVID-19. В м. Коростень відкрили центр масової вакцинації громадян.

Фото без опису

Кожен українець, старший 18-ти річного віку, незважаючи на належність до групи професійного або медичного ризику, може зробити щеплення та захистити себе від цієї хвороби.

Для цього потрібно лише визначитись з найближчим зручним для вас пункту щеплення чи центром масової вакцинації.

Фото без опису

Від сьогодні в м. Коростень працюватиме один із 5 центрів масової вакцинації Житомирської області, в якому будуть здійснювати щеплення громадян 7 днів на тиждень.

Надання можливості отримувати щеплення від коронавірусу в центрах вакцинації та пунктах щеплень зробило вакцину доступною для жителів м. Коростень та Коростенського району.

Для вакцинації у пункті щеплення м. Коростень бажаючим необхідно звернутись за адресою: вулиця Грушевського, 25/1. При собі мати паспорт та ідентифікаційний код. Вакцинуватися тут можуть усі охочі, без попереднього запису, незалежно від наявності декларації із сімейним лікарем. На сьогодні є можливість обрати між вакциною CoronaVac і Moderna.

Фото без опису

Якщо ви піклуєтесь про своє здоров’я, своїх рідних та близьких, не хочете тижнями лікуватись і довго відновлюватись після COVID-19, вакцинуйтесь вже зараз! Зробіть вибір на користь здоров’я, звичного способу життя та свободи пересування.

Інформацію про адреси розташування центрів вакцинації та пунктів щеплень України можна дізнатись на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь