A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Велике будівництво на Житомирщині: Віталій Бунечко ознайомився з роботою амбулаторії в Дубрівці Новоград-Волинського району. ВІДЕО. ФОТО

Дата: 22.07.2021 11:41
Кількість переглядів: 381

Фото без опису

Сьогодні, 21 липня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко в рамках робочої поїздки до Новоград-Волинського району оглянув роботу амбулаторії на 1-2 лікаря з житлом у с. Дубрівка, яка побудована в рамках програми Президента «Велике будівництво».

Зокрема голова облдержадміністрації разом із керівництвом Новоград-Волинського району поспілкувався з керівництвом Дубрівської громади, персоналом амбулаторії та місцевими жителями.

Так, Віталій Бунечко ознайомився з функціонуванням амбулаторії, її матеріально-технічною базою, а також обговорив із медичними працівниками закладу подальший розвиток амбулаторії та залучення до її роботи нових медичних спеціалістів.

«Амбулаторія в селі Дубрівка – це гарний приклад злагодженої співпраці держави, області й громади. Приємно, що молодий голова громади, переконавшись в ефективності співпраці із державою на прикладі програми Президента «Велике будівництво» вже планує нові важливі для місцевих жителів об’єкти», — зазначив Віталій Бунечко.

Відповідно до спільного брендбуку Мінрегіону та МОЗ, проєктом було передбачено будівництво одноповерхової будівлі загальною площею 320,0 м кв, яка складається із:

житлової зони – кімната, кухня-їдальня, гардеробна, санвузол, душова;

зони для надання первинної медичної допомоги – кабінети лікарів, процедурна, кабінет щеплень, аптечний пункт, реєстратура.

Планова потужність – 37 відвідувань на добу.

За інформацією Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, загальна кошторисна вартість амбулаторії склала 9116,072 тис. грн, із них 8204,465 тис. грн – кошти субвенції та 911,607 тис. грн – кошти співфінансування з місцевого бюджету.

Також за кошти субвенції амбулаторія забезпечена службовим автомобілем для медичних працівників та медичним обладнанням.

Нагадаємо, що 09 липня відбулося відкриття 14-ї амбулаторії на 1-2 лікаря з житлом у смт Гришківці Бердичівського району.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь