A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Ще один крок до ефективного управління

Дата: 09.07.2021 12:54
Кількість переглядів: 426

 Фото без опису

   Одним із стратегічних завдань для Чоповицької селищної територіальної громади є розробка Генеральних планів  та планів зонування  населених пунктів. У 2020 році на замовлення Чоповицької селищної ради ТОВ «КОМПАНІЯ ГЕОНІКС» розробило проект містобудівної документації. На сьогодні  цей проект проходить  погодження на обласній  архітектурно-містобудівній раді Житомирської обласної державної адміністрації.

        У червні 2021 року  на засіданні  зазначеної ради  погоджено Генеральні плани та плани зонування сіл Будницьке, Гутянське,  Липляни, Новобратське,  Пристанційне.

        На черговому засіданні 09 липня 2021р.  архітектурно-містобудівна рада погодила  Генеральні плани та плани зонування сіл Барвінки, Загребля, Йосипівка та смт Чоповичі. Завершальним етапом  стане затвердження  містобудівної документації  громади на  сесії  селищної ради.

        У роботі  архітектурно-містобудівної ради бере участь  Чоповицький селищний голова Михайло Філоненко, адже  генеральний план є основним видом  містобудівної документації на місцевому рівні, а план зонування визначає умови  та обмеження  використання  території для містобудівних потреб у межах  визначених зон  і розробляється з метою  створення  сприятливих умов для життєдіяльності  людини. Ці документи є елементом просторового планування, яке стало одним з найважливіших видів діяльності у розвитку сучасного суспільства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь