A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Робоча зустріч з агровиробниками

Дата: 16.06.2021 08:13
Кількість переглядів: 715

     

     Чоповицький селищний голова Михайло Філоненко 15 червня 2021 року провів робочу зустріч з агровиробниками, які провадять свою діяльність на території Чоповицької селищної територіальної громади.

     Насамперед, Михайло Філоненко подякував  присутнім за співпрацю, підтримку і допомогу у вирішенні нагальних питань  громади.

     Тематика зустрічі була різноплановою.  Обговорювалися  питання землекористування, своєчасної та повної сплати  податків, оформлення права власності чи користування  на об’єкти нерухомого майна, яким користуються аграрії, укладення договорів оренди  на земельні ділянки колишніх господарських дворів та інше. Селищний голова  зробив акцент на необхідності працювати у правовому полі, легалізації праці  та виведенні заробітної плати з тіні.

     Також піднімалося питання  дотримання Державних  санітарних правил щодо застосування  пестицидів агровиробниками. Всі роботи з пестицидами слід проводити  в ранні ранкові  (до 10) і вечірні години при мінімальних висхідних повітряних  потоках.  Застосування пестицидів для захисту  зелених насаджень  дозволяється тільки  з 22 до 7 годин ранку. Завчасно, але не менше ніж за 2 доби  до початку проведення  кожної хімічної обробки, адміністрація господарства  має сповіщати  населення, власників  суміжних  сільськогоспдарських угідь  та об’єктів  про місце, строки і методи  застосування пестицидів; на полях повинні бути встановлені  попереджувальні знаки. У ході зустрічі  був напрацьований  алгоритм  оповіщення населення (особливо пасічників) про проведення  хімічної обробки посівів.

    Михайло Філоненко  наголосив  на розвитку партнерських взаємовідносин із аграріями та  необхідності  ведення конструктивного діалогу «влада – бізнес».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь