Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Дата: 28.05.2021 15:45
Кількість переглядів: 751

     Фото без опису

     Мелодія останнього дзвоника пролунала  27-28 травня 2021 року у закладах загальної середньої освіти  Чоповицької селищної територіальної громади. Це свято завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Особливо для випускників 9 та 11 класів, для яких шкільний  дзвінок  лунає дійсно востаннє. Він відкриває  нову сторінку дорослого життя, коли стаєш самостійним, відповідальним, впевненим,творцем свого  майбутнього  і життя. Керівники ЗЗСО, Чоповицький селищний голова Михайло Філоненко, старости сіл та батьки бажали дітям знайти власну  життєву  стежину, стати гідними громадянами  нашої держави, бути чесними і добрими людьми,  реалізувати всі свої плани та надії батьків.

         Для школярів останній дзвінок – це  старт літніх канікул. Тож нехай відпочинок буде цікавим і змістовним, сповненим  незабутніми враженнями.      Для педагогів це свято – підсумок цілого року  роботи, самовідданої праці, творчого пошуку і натхнення.  Нехай попереду будуть нові  професійні успіхи, невичерпна енергія і творче натхнення!

         Зі  святом Останнього  дзвоника!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь