A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Шановні роботодавці!

Дата: 22.04.2021 12:57
Кількість переглядів: 542

 

Шановні роботодавці!

Затверджена нова форма звіту про заплановане масове вивільнення працівників, - про це повідомляє Малинська міська філія центру

Міністерство економіки України затвердило нову форму звітності №4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв’язку зі змінами в організації виробництва і праці» та Порядок її заповнення. З 16 квітня нова форма набрала чинності (з дня його офіційного опублікування в «Офіційному віснику» №29 від 16.04.2021).

Мінекономіки наказом від 18.03.2021 р. №563 (зареєстрований в Мін'юсті 05.04.2021 р. за №445/36067) затвердив:

• нову форму звітності №4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв’язку зі змінами в організації виробництва і праці»;

• Порядок подання форми звітності №4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці».

Звіт про заплановане масове вивільнення працівників подають підприємства, установи та організації за місцем провадження їх господарської діяльності – центрам зайнятості та філіям обласного центру зайнятості у період, передбачений статтями 48 та 50 Закону «Про зайнятість населення», – не пізніше ніж за два місяці до вивільнення (не пізніше ніж за 30 календарних днів до вивільнення у разі звільнення державних службовців).У разі якщо останній день строку припадає на вихідний, святковий або інший неробочий день, днем закінчення строку подання інформації є перший після нього робочий день.

Інформація подається в електронному (з накладенням кваліфікованого електронного підпису) або паперовому вигляді (з засвідченням підписом керівника або особи, відповідальної за подання інформації).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь