A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

ЗВІТ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПУБЛІЧНОГО ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

Дата: 11.02.2021 16:43
Кількість переглядів: 653

ЗВІТ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПУБЛІЧНОГО ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТУ РІШЕННЯ СЕСІЇ ЧОПОВИЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ПРО ПРИПИНЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ СКУРАТІВСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ І-ІІІ СТУПЕНІВ МАЛИНСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ ШЛЯХОМ ЇЇ ЛІКВІДАЦІЇ»

 

         Відповідно до Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» 15 січня 2021 року Чоповицька селищна рада оприлюднила на офіційному веб-сайті інформаційне повідомлення про проведення консультацій з громадськістю у формі публічного громадського обговорення щодо схвалення проєкту рішення Чоповицької селищної ради «Про припинення діяльності Скуратівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Малинського району Житомирської області шляхом її ліквідації» за участю здобувачів освіти, батьків здобувачів освіти, працівників закладу освіти.

            Для належної організації публічного громадського обговорення розпорядженням селищного голови від 15 січня 2021 року № 11 «Про проведення публічного громадського обговорення щодо схвалення проєкту рішення сесії Чоповицької селищної ради» створено робочу групу.

            Публічне громадське обговорення відбулося шляхом проведення батьківських зборів (28.01.2021 о 1000) та зустрічі з колективом Скуратівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Малинського району Житомирської області  (26.01.2021 о 1000) – у приміщенні Скуратівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Малинського району Житомирської області.

            Пропозиції та зауваження до проєкту рішення сесії приймалися до 08 лютого 2021 року включно. Пропозиції та зауваження можна було надсилати на електронну або поштову адреси Чоповицької селищної ради.

            За період проведення публічного громадського обговорення проєкту рішення індивідуальних звернень та пропозицій від громадян не надходило.

            За результатами проведення батьківських зборів та зустрічі з колективом Скуратівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Малинського району Житомирської області  пропозицій та зауважень до проекту рішення Чоповицької селищної ради «Про припинення діяльності Скуратівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Малинського району Житомирської області шляхом її ліквідації» не надходило.

            Виходячи із зазначеного, проєкт рішення Чоповицької селищної ради «Про припинення діяльності Скуратівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Малинського району Житомирської області шляхом її ліквідації» підлягає винесенню на розгляд чергової сесії Чоповицької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь