A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Якою я бачу бібліотеку

Дата: 14.01.2021 10:48
Кількість переглядів: 1724

       Фото без опису

       Такою була тематика опитування жителів  Чоповицької громади, яке проводила  Громадська організація «Цвіт кульбаби!» спільно з Михайлом Фещенком та Оленою Величанською від ГО «Центр самореалізації «Добра справа». Результати опитування Наталія Сухачова  презентувала  12 січня 2021 року  в  КЗ «Чоповицька публічна бібліотека».

        Мешканці  описали бібліотеку, яку б вони хотіли бачити  в нашій громаді і яка б точно  приваблювала людей різних поколінь. Це має бути сучасна медіотека, в  просторому і комфортному приміщенні. Тут має бути тепло і затишно; кілька зручних  крісел і пуфів. Обов’язково  гарне освітлення. Бажано, щоб був комп’ютер з доступом до мережі Інтернет і принтер; для дітей – настільні ігри.  Мешканці хочуть, щоб у бібліотеці був оновлений книжковий фонд із  сучасною літературою і цікавими книжками для саморозвитку та самовдосконалення; щоб тут проводилися  різні майстер-класи (вишивання, плетіння, в’язання, різьблення по дереву та інше).

        Ряд опитуваних висловили побажання відкрити при бібліотеці курси навчання дорослих (наприклад: комп’ютерної грамотності).

        Всі респонденти  зазначили, що у роботі бібліотек необхідні зміни, інновації, нова якість обслуговування.

        У обговоренні результатів  опитування взяли участь як громадські активісти, так і  Чоповицький селищний голова Михайло Філоненко, працівники КЗ «Чоповицька публічна бібліотека» та директор КЗ «Центр культури і дозвілля» Фещенко Дарина. Відверта розмова про осучаснення бібліотеки, про нові підходи до роботи, про перетворення закладу на інформаційно-культурний центр громади тривала майже дві години.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь