A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Проект рішення для громадського обговорення

Дата: 10.12.2020 16:43
Кількість переглядів: 495

Проект рішення для громадського обговорення

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акту - проекту рішення сесії «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності під час проведення ярмарок, державних та урочистих масових заходів на території населених пунктів Чоповицької селищної ради» та аналіз регуляторного впливу з метою одержання зауважень і пропозицій

Відповідно до Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності“, з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, консультативно-дорадчих органів, Чоповицька селищна рада оприлюднює проект рішення «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності під час проведення ярмарок, державних та урочистих масових заходів на території населених пунктів Чоповицької селищної ради» та аналіз регуляторного впливу з метою одержання зауважень і пропозицій.

 

Розробник проекту – виконавчий комітет Чоповицької селищної ради.

 

Мета проекту – впорядкування розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності під час проведення ярмарок, державних та урочистих масових заходів на території населених пунктів Чоповицької селищної ради з урахуванням вимог Закону України „Про засади державної  регуляторної політики у сфері господарської діяльності“.

 

          Пропозиції та зауваження приймаються розробником проекту в письмовій формі за поштовою та електронною адресою: 11620, Житомирська обл., Малинський район, смт Чоповичі, вул. Вайсера, буд. 1а,  * chopovychi_sr@ukr.net  ( (04133) 7- 31- 31, 7- 31- 42.

 

Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу – до 12 січня 2021 року.

 

З проектом рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися щоденно (з 8.00 до 17.00, перерва з 13.00 до 14.00, крім вихідних) у виконкомі Чоповицької селищної ради, на дошці оголошень Чоповицької селищної ради за адресою: 11620, Житомирська обл., Малинський район, смт. Чоповичі, вул. Вайсера, буд. 1а, на офіційному веб-сайті Чоповицької селищної ради в рубриці «Оголошення» за посиланням https://chopovycka-gromada.gov.ua/.

 

Додатки:

- проект рішення Чоповицької селищної ради «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності під час проведення ярмарок, державних та урочистих масових заходів на території населених пунктів Чоповицької селищної ради»;

- аналіз регуляторного впливу до проекту рішення «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності під час проведення ярмарок, державних та урочистих масових заходів на території населених пунктів Чоповицької селищної ради».

 

 

Чоповицький селищний голова           (підпис існує)                               Михайло ФІЛОНЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь