A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Всеукраїнський день бібліотек

Дата: 30.09.2020 16:15
Кількість переглядів: 405

Фото без опису

Всеукраїнський день бібліотек

         Традиційно 30 вересня в Україні відзначають Всеукраїнський день бібліотек. Урочисті заходи  відбулися і у Чоповицькій громаді.  Працівників КЗ «Чоповицька публічна бібліотека»  зі святом привітав  селищний голова Михайло Філоненко та начальник відділу освіти, культури та спорту виконавчого комітету селищної ради Наталія Філоненко. Музичний подарунок колегам підготували працівники  КЗ «Центр культури і дозвілля» селищної ради.

         Також на заході були підведені підсумки  конкурсу «Краща бібліотека Чоповицької громади – 2020».  Положення про конкурс було розроблено та затверджено наказом начальника відділу освіти, культури та спорту виконавчого комітету селищної ради 03.02.2020 №3.  Основним завданням конкурсу було  активізація діяльності бібліотек у сфері  інформаційно-комунікаційних технологій; виявлення та  стимулювання творчої  ініціативи  бібліотечних працівників, підвищення їх професійної майстерності. Конкурс проходив з 03 лютого до 14 вересня 2020 року у  трьох номінаціях за  12 критеріями. Змагалося 6  закладів. Журі підвело підсумки та назвало переможців.  

Переможцями стали:

- у номінації  «Бібліотека – територія творчості» - Липлянська сільська бібліотека,  бібліотекар – Шоботенко Наталія Володимирівна;

- у номінації «Бібліотечний простір – від традицій до новацій» - Йосипівська сільська бібліотека, бібліотекар – Никончук  Ірина  Миколаївна;

- у номінації «Бібліотека. Громада. Соціальне партнерство.» - Новобратська  сільська бібліотека, бібліотекар – Романюк Валентина Петрівна.

        Переможці  конкурсу нагороджені  дипломами і цінними подарунками, а  учасники  - подяками. Директору  КЗ «Чоповицька публічна бібліотека» вручено сертифікат на придбання багатофункціонального пристрою.

        Чоповицький селищний голова Михайло Філоненко  подякував бібліотекарям за творчість, невичерпну енергію і ентузіазм та висловив побажання, щоб  бібліотека стала  культурно-просвітницьким центром громади.

          

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь