A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

До уваги сільгосптоваровиробників!

Дата: 26.02.2018 16:36
Кількість переглядів: 718

     Міністерство аграрної політики та продовольства України доводить до вашого відома, що Законом України "Про Державний бюджет України на 2018 рік за бюджетною програмою КПКВК 2801580 “Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників” за напрямом “Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва” передбачено видатки в обсязі 945 млн. гривень.

   Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва, затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 1 березня 2017 року № 130.

   Урядом 7 лютого 2018 року внесено зміни до Порядку, згідно якого сільгосптоваровиробникам надається компенсація на безповоротній основі у таких розмірах:

    20 відсотків вартості техніки та обладнання (без урахування податку на додану вартість) за придбану техніку та обладнання у грудні 2017 року;

    25 відсотків вартості техніки та обладнання (без урахування податку на додану вартість) за придбану техніку та обладнання з 1 січня 2018 року.

    Сільськогосподарські товаровиробники, які придбали техніку та обладнання у грудні 2017 року подають державним банкам заявки та відповідні документи до 1 березня 2018 року.

    Оплата за техніку і обладнання та її компенсація проводиться через державні банки або банки, у статутному капіталі яких 75 і більше відсотків акцій належить державі.

    Форма Заявки для отримання часткової вартості техніки та обладнання затверджена наказом Мінагрополітики від 18 квітня 2017 року № 228 "Про затвердження форм для отримання часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва", зареєстрований в Міністерстві юстиції України 15 травня 2017 р. за №614/30482.

    Перелік техніки та обладнання, вартість яких частково компенсується за рахунок бюджетних коштів, сформований комісією Мінекономрозвитку, розміщений на офіційному веб-сайті Мінекономрозвитку та Мінагрополітики (www.minagro.gov.ua), направлений до державних банків для врахування в роботі.

   

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь